Πρώτη εμφάνιση της νέας Skoda Superb πριν την πρεμιέρα

Η Skoda έχει ξεκινήσει την αντίστροφη αναμέτρηση από την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας, 3ης γενιάς Superb, η οποία έχει προγραμματιστεί να γίνει στην Πράγα στα μέσα του Φεβρουαρίου 2015, λίγες μέρες πριν παρουσίασή της στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Η νέα από άκρη σε άκρη ναυαρχίδα της Skoda βελτιώνεται και άλλο σε χώρους, ποιότητα, τεχνολογία και φιλικότητα προς το περιβάλλον, ενώ θα βασίζεται σε επιμηκυμένη πλατφόρμα MQB του ομίλου Volkswagen, αντίστοιχη με εκείνη του νέου VW Passat.

Σχεδιαστικά θα διαθέτει πιο αιχμηρά χαρακτηριστικά σύμφωνα με τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Skoda, οι διαστάσεις της θα είναι ακόμα μεγαλύτερες (μήκος 4.833 χλστ. η υπάρχουσα Superb) και ο χώρος αποσκευών θα φτάσει -σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες- γύρω στα 625 λίτρα!

Παράλληλα, ειδησεογραφικές πηγές από την Τσεχία αναφέρουν ότι η νέα Superb θα εφοδιάζεται με ρυθμιζόμενα σε 3 επίπεδα αμορτισέρ (Normal, Comfort και Sport). Ο αρχικός κινητήρας θα είναι ο 1.4 λτ. απόδοσης 125 ίππων, θα υπάρχει ειδική έκδοση στα 1.8 λτ. με 280 ίππους, καθώς και ντίζελ 1.6 λτ. έως 2.0 λτ. απόδοσης από 120 έως 190 ίππους. Το φθινόπωρο του 2015 θα παρουσιαστεί και η στέισον βάγκον έκοδση Superb Combi.

Get it on Google Play Download on the App Store