Νέο Volkswagen Caddy Alltrack με οκτώ κινητήρες και 4×4

Το νέο VW Caddy αποκτά και crossover έκδοση για κίνηση σε κάθε τερέν, ενώ θα διατεθεί με ευρεία γκάμα κινητήρων. Την πιο περιπετειώδη εμφάνισή του τονίζουν τα μαύρα πλαστικά προστατευτικά τμήματα χαμηλά στους προφυλακτήρες, στα μαρσπιέ και στους θόλους των τροχών, καθώς και οι ποδιές στους προφυλακτήρες. Άλλα χαρακτηριστικά τυπικά γνωρίσματα του Caddy Alltrack περιλαμβάνουν τους ασημί καθρέπτες, τις χρωμιωμένες γρίλιες της μάσκας, τις λάμπες αλογόνου H7, τις ασημί ράγες οροφής, τα φιμέ πίσω φώτα και τα εμπρός φώτα ομίχλης.

Στο εσωτερικό του Volkswagen Caddy Alltrack υπάρχουν νέες επενδύσεις, πτυσσόμενα τραπεζάκια στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων, δερμάτινες επενδύσεις στο τιμόνι, επιλογέα ταχυτήτων και χειρόφρενο, υποβραχιόνιο μπροστά, πεντάλ με εμφάνιση αλουμινίου, διακοσμητικά τύπου carbon και επενδύσεις χρωμίου σε επιμέρους χειριστήρια.

Η γκάμα των κινητήρων του Cross Candy περιλαμβάνει τους TSI των 1.0 λτ., 1.2 λτ. και 1.4 λτ. ισχύος μεταξύ 84 και 125 ίππων, τέσσερις TDI με απόδοση από 75 έως 150 ίππους και τον φυσικού αερίου/βενζίνης 1.4 TGI 110 PS. Ανάλογα με τον κινητήρα συνδυάζονται μηχανικά κιβώτια ταχυτήτων με 5 ή 6 σχέσεις ή τα αυτόματα DSG των 6 ή 7 ταχυτήτων. Προαιρετικά προσφέρεται και με την τετρακίνηση 4MOTION. Τέλος, οι πωλήσεις του Caddy Alltrack θα ξεκινήσουν προς τα τέλη του 2015.

Get it on Google Play Download on the App Store