Νέες Mercedes E-Class Coupé και Cabriolet Sport Edition

Τις νέες E-Class Coupe και Cabriolet Sport Edition παρουσιάζει η Mercedes, οι οποίες όπως αναφέρει και η ονομασία της έκδοσης εστιάζουν στα σπορ χαρακτηριστικά. Αμφότερες βασίζονται στις κορυφαίες εκδόσεις της γκάμας, τις E 500 Coupé και E 500 Cabriolet με τον V8 κινητήρα των 4.7 λτ. απόδοσης 408 ίππων και 600 Nm ροπής (0-100 χλμ./ώρα σε 4,8 δλ.).

Εξωτερικά ξεχωρίζουν από τον εμπρός προφυλακτήρα με τους μεγάλους αεραγωγούς και το AMG σπόιλερ, τη μάσκα με το μαύρο νίκελ, τις προσθήκες στα μασπιέ, το διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα και τις διπλές τραπεζοειδείς απολήξεις των εξατμίσεων. Παράλληλα εφοδιάζεται με αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών AMG, με διάτρητα φρένα και με δαγκάνες φρένων όπου αναγράφεται «Mercedes-Benz». Βασικό τους γνώρισμα αποτελεί και το ειδικό μπλε μεταλλικό χρώμα του αμαξώματος.

Στο εσωτερικό υπάρχουν δίχρωμες δερμάτινες επενδύσεις μπλε – γκρι στα καθίσματα ή προαιρετικά μπεζ νάπα, διακοσμητικά αλουμινίου και λάκας πιάνου, σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι και μαύρα βελούδινα πατάκια με την ένδειξη «Sport Edition».

Αλλαγές έχουν γίνει και στην ανάρτηση, καθώς  οι E-Class Coupé και Cabriolet Sport Edition εφοδιάζονται με την σπορ ανάρτηση AGILITY CONTROL με πιο σφιχτά ελατήρια και αμορτισέρ που εγγυώνται βελτιωμένη δυναμική συμπεριφορά.

Get it on Google Play Download on the App Store