Τιμές για Suzuki Vitara 1.4 turbo και με νέο αυτόματο κιβώτιο

Στην γκάμα του Suzuki Vitara προστίθεται ένα νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και ένας νέος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης 1,4 λίτρων, ο οποίος διατίθεται με το κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού «S». Οι πετρελαιοκίνητες τετρακίνητες εκδόσεις θα προσφέρονται πλέον με το κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων (6TCSS: Twin Clutch System της Suzuki). Οι τιμές του Vitara με την προαιρετική επιλογή του νέου κιβωτίου διαμορφώνονται στα €24.360 για την 1.6 DDiS GL+ 4WD και στα €26.560 για την 1.6 DDiS GLX 4WD. (τιμές με έκπτωση και όφελος απόσυρσης).

Ένα ακόμη νέο είναι η προσθήκη του νέου υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα βενζίνης BOOSTERJET 1.4 λίτρων με τεχνολογία άμεσου ψεκασμού, στη γκάμα του Vitara. Ο νέος κινητήρας έχει απόδοση 140 hp στις 5.500 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 220 Nm διαθέσιμη από τις 1.500 έως τις 4.000 σ.α.λ. Ο νέος κινητήρας BOOSTERJET πληροί τις αντιρρυπαντικές προδιαγραφές EURO 6 ενώ προσφέρει μέση κατανάλωση με μόλις 5,4 λτ./100 χλμ., και εκπομπές CO2 127 γρ./χλμ. Ο νέος κινητήρας θα προσφέρεται με τις τετρακίνητες εκδόσεις του Vitara και θα μπορεί να συνδυαστεί τόσο με 6ταχυτο μηχανικό όσο και με 6ταχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Το κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού «S», επιπλέον του πλούσιου εξοπλισμού της έκδοσης GLX, η οποία μεταξύ άλλων διαθέτει σύστημα πλοήγησης, επενδύσεις suede, Radar Brake Support και Adaptive Cruise Control, η έκδοση Vitara S είναι εφοδιασμένη με σπορ στοιχεία. Συγκεκριμένα, το Vitara S διαθέτει νέα εμπρός μάσκα, μαύρες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, ασημί σατινέ εξωτερικούς καθρέφτες και κόκκινου χρώματος κάλυμμα προβολέα LED. Στο εσωτερικό το τιμόνι και ο λεβιές ταχυτήτων έχουν δερμάτινη επένδυση με κόκκινη ραφή, οι επενδύσεις καθισμάτων είναι σουέντ επίσης με κόκκινη ραφή, τα πεντάλ έχουν επένδυση αλουμινίου, ενώ οι σπορ νότες συνεχίζονται στον πίνακα οργάνων και τα δαχτυλίδια των αεραγωγών.

Οι τιμές του Vitara S με το νέο κινητήρα διαμορφώνονται στα €23.830 με το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο και στα €25.830 με το 6άρι αυτόματο κιβώτιο, αμφότερες εφοδιασμένες με το σύστημα τετρακίνησης της Suzuki ALLGRIP. (τιμές με έκπτωση και όφελος απόσυρσης).

Get it on Google Play Download on the App Store