Νέα Skoda Superb SportLine sedan, combi και με πολλούς κινητήρες

Η ναυαρχίδα της Skoda, η νέα Superb κάνει ντεμπούτο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης στη νέα σπορτίφ έκδοση SportLine, με αλλαγές σε εμφάνιση και στις αναρτήσεις. Διαθέσιμη τόσο στην σεντάν όσο και στην στέισον βάγκον, η νέα Superb SportLine εφοδιάζεται με ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών ή με μαύρες 19άρες και με μαύρου χρώματος μάσκα, καθρέπτες, νίκελ στο περίγραμμα των παραθύρων, μαύρες ράγες οροφής (στην estate), διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα και διακριτική αεροτομή στο τελείωμα του καπό της σεντάν.

Τη δυναμική της εμφάνιση τονίζει με την σειρά της και η χαμηλωμένη κατά 15 χιλιοστά ανάρτηση, η οποία εξασφαλίζει παράλληλα βελτιωμένα δυναμικά χαρακτηριστικά στο δρόμο. Για το εσωτερικό, η Skoda αναφέρει ότι η Superb SportLine εξοπλίζεται με αποκλειστικά σπορ καθίσματα, με αλουμινένια πεντάλ, σπορ δερμάτινο τιμόνι και διάφορα ακόμα διακοσμητικά.

Η Superb SportLine θα προσφέρεται με όλους τους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, εξαιρουμένων των βασικών εκδόσεων 1.4 TSI 125 PS και 1.6 TDI 120 PS. Τα διαθέσιμα μηχανικά σύνολα με την SportLine είναι τα 1.4 TSI 150 PS, 1.8 TSI 180 PS, 2.0 TSI 220 PS, 2.0 TSI 4×4 280 PS, 2.0 TDI 150 PS και 2.0 TDI 190 PS.

Get it on Google Play Download on the App Store