Τρία νέα λιλιπούτια Toyota Pixis Joy για κάθε γούστο!

Η Toyota λανσάρει στην Ιαπωνία τρία νέα Kei cars μήκος μόλις 3,4 μέτρων, τα Pixis Joy C, Joy F και Joy S, τα οποία παρουσιάζουν αισθητικές και τεχνικές διαφορές, απευθυνόμενα σε διαφορετικό κοινό.

Τα πιο σπορτίφ χαρακτηριστικά διαθέτει το Pixis Joy S με τα αεροδυναμικά βοηθήματα στο αμάξωμα, τους δυναμικού σχεδιασμού προφυλακτήρες και τα κόκκινα διακοσμητικά. Επίσης, διαθέτει σπορ ανάρτηση και δερμάτινο τιμόνι MOMO με paddles για τις αλλαγές των ταχυτήτων.

Το Pixis Joy C έχει χαρακτηριστικά crossover, τα οποία ενισχύουν τα μαύρα πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος, οι ασημί ποδιές στους προφυλακτήρεςκαι η αυξημένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος των 180 χιλιοστών, σε συνδυασμό με 15άρες ζάντες και ελαστικά διαστάσεων 165/60.

Πιο πολυτελές στιλ διαθέτει το Pixis Joy F, στο οποίο ξεχωρίζουν τα περισσότερα ένθετα από νίκελ στους προφυλακτήρες και στα μασπιέ, καθώς και οι τύπου σουέτ επενδύσεις στο εσωτερικό.

Και τα τρία Toyota Pixis Joy εφοδιάζονται με λιλιπούτιους κινητήρες 660 κ.εκ. σε ατμοσφαιρική ή τούρμπο έκδοση με απόδοση 52 ή 64 ίππων αντίστοιχα. Αμφότερα τα μηχανικά σύνολα συνδυάζονται με CVT κιβώτιο ταχυτήτων και η κατανάλωσή τους ξεκινά από 3,3 λτ./100 χλμ.

Οι τιμές τους ξεκινούν από 1.220.400 γεν και φτάνουν έως τα 1.620.000 γεν (10.650 έως 14.135 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store