Έτσι θα είναι η νέα, πολυαναμενόμενη, Toyota Supra

Λίγες ημέρες πριν σας παρουσιάσαμε τις πιο πρόσφατες κατασκοπευτικές εικόνες οι οποίες παρουσίαζαν τη νέα Toyota Supra με λιγότερο καμουφλάζ από ποτέ. Τώρα έχουμε νέες, ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες που απεικονίζουν την πιθανή εμφάνιση του μοντέλου.

Είναι λογικό όσο ο χρόνος περνάει και ερχόμαστε πιο κοντά στην παρουσίαση της νέας Toyota Supra, να πληθαίνουν και οι κατασκοπευτικές αλλά και οι ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες, οι οποίες απεικονίζουν το πολυαναμενόμενο ιαπωνικό sports car.

Πριν λίγες ημέρες η νέα Toyota Supra μας απασχόλησε, καθώς ο φακός την αποθανάτισε κατά τη διάρκεια δοκιμών με καμουφλάζ, το οποίο όμως ήταν πιο διακριτικό από ποτέ.

Δείτε επίσης: Video από τις δοκιμές της νέας Toyota Supra στο Nurburgring

Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στους σχεδιαστές να μελετήσουν προσεκτικά τις γραμμές της και να καταλήξουν σε αυτό το σχέδιο που βλέπουμε στις πιο πάνω φωτογραφίες. Μάλιστα λένε πως είναι πολύ πιθανό το ιαπωνικό κουπέ να μοιάζει αρκετά σε αυτές τις εικόνες.

Εμείς να θυμίσουμε πως η νέα Toyota Supra θα είναι συμπαραγωγή με τη μελλοντική BMW Z5 (αυτή θα είναι ρόουντστερ), θα είναι τετρακίνητη, με υβριδική τεχνολογία (δύο ηλεκτρικά μοτέρ και έναν βενζινοκινητήρα εσωτερικής καύσης) και θα κάνει την εμφάνισή της μάλλον προς τα τέλη του 2017 ή τις αρχές του 2018.

Get it on Google Play Download on the App Store