Η νέα Toyota Supra μας μαθαίνει τι πάει να πει Gazoo Racing!

Είναι λογικό όσο ο χρόνος περνάει και ερχόμαστε πιο κοντά στην παρουσίαση της νέας Toyota Supra, να πληθαίνουν και οι κατασκοπευτικές αλλά και οι ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες. Αυτή τη φορά όμως έχουμε και άλλες πληροφορίες σχετικά με το ιαπωνικό σπορ κουπέ.

Δείτε επίσης: Πόσο μας κλέβουν τα πρατήρια καυσίμων

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας Gazoo Racing, κύριος Koei Saga άφησε να εννοηθεί πως ετοιμάζεται να δημιουργήσει τμήμα επιδόσεων για τα πολιτικά αυτοκίνητα, το οποίο θα φέρει το όνομα Gazoo Racing.

Και για να το μάθουμε για τα καλά το όνομα αυτό, οι Ιάπωνες σκέφτονται να το τοποθετήσουν και στην νέα Toyota Supra. Αν αυτό γίνει τότε θα μιλάμε για Gazoo Supra ή Toyota Supra Gazoo. Όπως και να έχει φαίνεται πως η ονομασία Gazoo ήρθε για να μείνει και θα την μάθουμε για τα καλά, όχι μόνο από τους αγώνες αλλά και από τα πολιτικά μοντέλα της μάρκας. Εξάλλου, κάπως έτσι ξεκίνησε τόσο η AMG όσο και η M της BMW. Από τους αγώνες.

Όσον αφορά τώρα στο αυτοκίνητο, αυτό καθ’ αυτό, εδώ το βλέπουμε σε ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες, οι οποίες είναι δημιούργημα του Car Throttle και βασίζονται σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες από το ίδιο το ιαπωνικό κουπέ, το οποίο είχε όμως καμουφλάζ. Είναι πάντως πολύ κοντά σε αυτό το σχέδιο που θα πρέπει να περιμένουμε. Το πότε θα κάνει την επίσημη παρουσία της η νέα Supra παραμένει μυστήριο, οι φήμες πάντως την θέλουν να εμφανίζεται τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Διαβάστε ακόμη: Έκλεψαν αυτοκίνητο από έκθεση, σπρώχνοντας (+videos)

Εμείς να θυμίσουμε πως η νέα Toyota Supra θα είναι συμπαραγωγή με τη μελλοντική BMW Z5 (αυτή θα είναι ρόουντστερ με υφασμάτινη οροφή) και θα είναι τετρακίνητη, με υβριδική τεχνολογία (δύο ηλεκτρικά μοτέρ και έναν βενζινοκινητήρα εσωτερικής καύσης).

Get it on Google Play Download on the App Store