Νέο Toyota Aygo x-pose σε 1.500 μόνο μονάδες

Θέλοντας να τονίσει το στυλ του μίνι Aygo, η Toyota παρουσιάζει τη νέα έκδοση x-pose, η οποία θα κατασκευαστεί σε μόνο 1.500 μονάδες και θα είναι διαθέσιμη σε όλη την Ευρώπη από τον ερχόμενο Μάρτιο.

Το νέο Aygo x-pose ξεχωρίζει με στοιχεία όπως οι εξωτερικοί του χρωματικοί συνδυασμοί, αφού στο λευκό αμάξωμά του η Toyota έχει προσθέσει μια ηλεκτρικά ανοιγόμενη υφασμάτινη κουκούλα οροφής σε μπορντώ χρώμα, ενώ στο ίδιο χρώμα υπάρχουν ειδικά αυτοκόλλητα στο εμπρόσθιο σπόιλερ, το καπό, τους εξωτερικούς καθρέπτες και τα πλαϊνά.

Διαβάστε ακόμα: Πρώτη στον κόσμο σε αναζητήσεις η Toyota

Επιπλέον αυτών η Toyota έχει τοποθετήσει στο «X» της εμπρόσθιας μάσκας νέα επένδυση σε μαύρη λάκα πιάνου, ενώ από το ίδιο υλικό υπάρχει επένδυση και στον πίσω προφυλακτήρα. Οι εξωτερικές αλλαγές στην εμφάνιση του Aygo ολοκληρώνονται με τις λευκές 15 ιντσών ζάντες αλουμινίου 5 ακτινών.

Στο εσωτερικό της η νέα έκδοση x-pose του Toyota Aygo ξεχωρίζει με τη έντονη μαύρη επένδυση στην κεντρική κονσόλα και τον επιλογέα ταχυτήτων, τους λευκούς αεραγωγούς, αλλά και το μπορντώ χρώμα στο ταμπλό και το πάνω μέρος του λεβιέ.

Διαβάστε ακόμα: Δέος: Έρχεται η νέα Toyota Supra

Επιπλέον αυτών, η Toyota τονίζει και την πολυτέλεια του μοντέλου, προσφέροντας ως στάνταρ καθίσματα με δέρμα-ύφασμα, ενώ προαιρετικά το Aygo x-pose μπορεί να συνδυαστεί και με πλήρως δερμάτινο σαλόνι σε μαύρο χρώμα με μπορντώ λεπτομέρειες. Οι επεμβάσεις στην καμπίνα ολοκληρώνονται με τα μαύρα-μπορντώ πατάκια.

Get it on Google Play Download on the App Store