Μία… πολύ σπέσιαλ Toyota GT86 περιορισμένης παραγωγής

Μία νέα, ειδική έκδοση της GT86 παρουσίασε η Toyota η οποία ονομάζεται 860 Special Edition, η οποία θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό και έχει αρκετές διαφοροποιήσεις από τις υπόλοιπες συμβατικές εκδόσεις του ιαπωνικού κουπέ αυτοκινήτου.

Πριν πάμε όμως στις διαφορές της να πούμε πως η Toyota θα κατασκευάσει την GT86 860 Special Edition σε μόλις 1.720 μονάδες. Οι 860 θα είναι βαμμένες στο λευκό χρώμα Halo White και οι υπόλοιπες 860 στο πορτοκαλί που βλέπουμε και στις εικόνες, το οποίο η μάρκα ονομάζει Supernova Orange.

Δείτε ακόμη: Εξάτμιση από Toyota Supra 1.000 ίππων τα σπάει… στην κυριολεξία (+video)

Όσον αφορά στις αλλαγές της, η ειδική αυτή έκδοση έχει να επιδείξει εξωτερικά μαύρες διακοσμητικές ρίγες σε καπό, αμάξωμα και πορτμπαγκάζ, μαύρους εξωτερικούς καθρέφτες, μαύρη αεροτομή και νέο σχέδιο ζαντών αλουμινίου 17 ιντσών.

Στο εσωτερικό η Toyota έχει προσθέσει μαύρες δερμάτινες επενδύσεις με πορτοκαλί ραφές, μεγαλύτερη οθόνη αφής και κάποια στοιχεία εξοπλισμού άνεσης, που σε άλλες εκδόσεις αποτελούν μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού.

Δείτε επίσης: Πως τα πήγε το νέο Toyota C-HR στις δοκιμές πρόσκρουσης (+video)

Μηχανολογικά δεν υπάρχουν αλλαγές κάτω από το καπό της Toyota GT86, ενώ προφανώς και η νέα αυτή έκδοση βασίζεται στην ανανεωμένη GT86.

Get it on Google Play Download on the App Store