Toyota C-HR Hy-Power: Πιο ισχυρό και στιλάτο

Όπως σας είχαμε ενημερώσει λίγες την προηγούμενη εβδομάδα, η Toyota θα παρουσίαζε στην Φρανκφούρτη μία πρωτότυπη έκδοση του C-HR η οποία ονομάζεται Hy-Power προκειμένου να υποδηλώσει την μεγαλύτερη ισχύ σε σχέση με το συμβατικό μοντέλο.

Δείτε ακόμη: Όλα τα μοντέλα της έκθεσης αυτοκινήτου Φρανκφούρτη 2017

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε λοιπόν και η Toyota παρουσίασε το C-HR Hy-Power Concept, χωρίς όμως να μας δώσει λεπτομέρειες για το υβριδικό του σύστημα, το οποίο πάντως σύμφωνα με την ίδια είναι πιο ισχυρό από του συμβατικού μοντέλου το οποίο αποδίδει 122 ίππους. Κάτι που δείχνει την τάση που θα ακολουθήσει η ιαπωνική μάρκα στα αυτοκίνητά της, καθώς θα παρουσιάσει ισχυρές υβριδικές εκδόσεις για τα βασικά μοντέλα της γκάμας της.

Εκτός όμως από την ισχυρότερη υβριδική μονάδα, οι σχεδιαστές της Toyota έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση και στο στυλ του αυτοκινήτου, το οποίο προσπάθησαν να τονίσουν χωρίς μάλιστα να αλλάξουν σχεδιαστικά το αμάξωμα ή να προσθέσουν κάποια αξεσουάρ, εκτός των ζαντών αλουμινίου 20 ιντσών.

Διαβάστε επίσης: Δες την Bugatti Chiron να πιάνει 400 χλμ./ώρα! (+video)

Βλέπουμε λοιπόν την διχρωμία στην οροφή, τις πορτοκαλί λεπτομέρειες σε καθρέφτες, φώτα και προφυλακτήρα εμπρός αλλά και ένα εσωτερικό το οποίο έχει να επιδείξει δερμάτινο σαλόνι με πορτοκαλί ραφές, πορτοκαλί φάσα που διατρέχει το ταμπλό από άκρη σε άκρη και πορτοκαλί λεπτομέρειες στα πάνελ των θυρών.

Get it on Google Play Download on the App Store