Νέο crossover Toyota Auris Touring Sports Freestyle

H Toyota εμπλουτίζει τη γκάμα του Auris με την προσθήκη της νέας έκδοσης Freestyle, η οποία βασίζεται στο στέισον βάγκον μοντέλο Touring Sports, όμως διαθέτει εμφάνιση τύπου crossover. Για πρώτη φορά εμφανίζεται στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, παράλληλα με το Auris 2018 model year.

Διαβάστε ακόμα: Νέο Toyota Land Cruiser με πολλές βελτιώσεις

Το Auris Freestyle ξεχωρίζει εξωτερικά από τα μαύρα πλαστικά προστατευτικά τμήματα που έχουν τοποθετηθεί γύρω από τους θόλους των τροχών, στα μαρσπιέ και στους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω με τις ασημί ποδιές. Οι αλλαγές περιλαμβάνουν ακόμα μαύρη μάσκα εμπρός, πίσω φιμέ παράθυρα, ασημί καλύμματα καθρεπτών και δίχρωμες ζάντες αλουμινίου διαμέτρου 17 ιντσών.

Το νέο Auris Freestyle θα ξεκινήσει να διατίθεται ως μοντέλο περιορισμένης παραγωγής από τον ερχόμενο Δεκέμβριο με όλα τα μηχανικά σύνολα που προσφέρεται και η πιο απλή έκδοση. Αυτά είναι τα ντίζελ 1.4 D-4D 90 PS και 1.6 D-4D 112 PS, τα βενζίνης 1.33 λτ. 99 PS, 1.2 Turbo 116 PS και το υβριδικό 1.8 λτ. HSD 136 PS.

Διαβάστε ακόμα: Toyota C-HR Hy-Power: Πιο ισχυρό και στιλάτο

Για το Auris 2018 MY οι αλλαγές που έγιναν αφορούν τη νέα προσθήκη δίχρωμου αμαξώματος Bi-tone σε μπλε απόχρωση, το νέο μεταλλικό χρώμα Manhattan Grey (και σε Bi-tone) με μαύρη οροφή, σπόιλερ οροφής, καπάκια καθρεπτών και μάσκα.

Get it on Google Play Download on the App Store