Τα σπορ Toyota θα είναι υβριδικά

Η Toyota θα δημιουργήσει μια νέα σειρά υβριδικών μοντέλων με σπορ χαρακτηριστικά, τα οποία θα τοποθετηθούν στη γκάμα της δίπλα από τα παραδοσιακά υβριδικά της. Τα μοντέλα αυτά θα χρησιμοποιούν ισχυρότερα υβριδικά συστήματα, που θα τους χαρίζουν πιο γρήγορες επιδόσεις.

Διαβάστε ακόμα: Νέο Toyota Hilux Invicible για τα 50 χρόνια του ιαπωνικού pick-up

Η παραπάνω ανακοίνωση ήρθε από τα πλέον επίσημα χείλη, αυτά του Προέδρου της Toyota Ευρώπης κ. Johan van Zyl κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Μάλιστα, ο κ. van Zyl τόνισε ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε ύστερα από απαίτηση του ίδιου του αγοραστικού κοινού της εταιρείας.

Περισσότερες πληροφορίες για την νέα σπορ υβριδική γκάμα της Toyota θα ανακοινωθούν επίσημα στις αρχές του 2018. Τα μοντέλα που θα την απαρτίζουν αναμένεται να είναι οι πιο σπορ εκδόσεις των ήδη υπαρχόντων υβριδικών της εταιρείας.

Διαβάστε ακόμα: Εκπτώσεις Toyota έως 2.000 ευρώ για τον Σεπτέμβριο

Το πρώτο σπορ-υβριδικό Toyota θα είναι το μοντέλο παραγωγής που θα προκύψει από το υβριδικό πρωτότυπο C-HR Hy-Power που παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Προς το παρόν η Toyota δεν ανακοινώνει στοιχεία για την ισχύ του, το σύστημα κίνησής του κ.λπ., κάτι που αναμένεται να συμβεί σε λίγους μήνες.

Πολύ σημαντικό στοιχείο που πρέπει να τονιστεί είναι ότι αυτές οι νέες σπορ και πιο γρήγορες υβριδικές εκδόσεις θα αντικαταστήσουν και κάποιες από τις υπάρχουσες βενζινοκίνητες ή πετρελαιοκίνητες, με στόχο η γκάμα να περιέχει όσο το δυνατόν περισσότερες οικολογικές επιλογές.

Διαβάστε ακόμα: Νέο Toyota Land Cruiser με πολλές βελτιώσεις

Get it on Google Play Download on the App Store