Νέα σειρά Toyota TRD Pro με… άγριες διαθέσεις

Το αγωνιστικό τμήμα για τα επαγγελματικά οχήματα της Toyota, το TRD Pro ανανέωσε την γκάμα του, η οποία περιλαμβάνει τα μοντέλα 4Runner, Tundra και Tacoma. Στην Ευρώπη μπορεί αυτά να είναι άγνωστα, ωστόσο στην Αμερική είναι δημοφιλή και προσφέρονται με διάφορες αναβαθμίσεις που ενισχύουν τον σκληροτράχηλο εκτός δρόμου χαρακτήρα τους.

Διαβάστε ακόμη: Η τιμή της νέας Mercedes G-Class στην Ελλάδα

Από τις σημαντικότερες προσθήκες είναι αυτή των νέων ειδικών για εκτός δρόμου χρήση αμορτισέρ Fox Internal Bypass, τα οποία έχουν κατάλληλη ρύθμιση για κάθε ένα από τα τρία μοντέλα. Τα αλουμινένια αυτά αμορτισέρ προσφέρουν εξαιρετική απόσβεση σε κάθε είδους τερέν και συνδυάζονται με ελατήρια TRD. Επίσης, και τα φύλλα σούστας στον πίσω άξονα προέρχονται από την TRD και είναι ειδικά σχεδιασμένα για τα 4Runner, Tundra and Tacoma.

Το Tacoma TRD Pro διαθέτει ακόμα νέα ποδιά κινητήρα με κόκκινο λογότυπο TRD, μαύρη νίκελ εξάτμιση και ζάντες 16 ιντσών TRD με all-terrain ελαστικά 265/70R16. Ξεχωριστό στοιχείο αποτελεί και ο αναπνευστήρας της εισαγωγής αέρα του κινητήρα 3.5 λτ. V6 ισχύος 278 ίππων. Το Tundra TRD Pro εφοδιάζεται –μεταξύ άλλων- με 18 ιντσών σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου BBS με ελαστικά 275/65R18, με LED φώτα ομίχλης και με διάφορα διακοσμητικά TRD. Τέλος, το 4Runner TRD Pro πατάει σε 17άρες ζάντες με ελαστικά 265/70R17 και εξοπλίζεται και αυτό με διάφορα αξεσουάρ της TRD.

Διαβάστε ακόμη: Έκθεση «φάντασμα» της Subaru με ανέγγιχτα αυτοκίνητα

Get it on Google Play Download on the App Store