Νέο Toyota Land Cruiser και επίσημα

Η Toyota παρουσιάζει επίσημα το ανανεωμένο 4ης γενιάς Land Cruiser, το όνομα του οποίου έχει γίνει συνώνυμο της αξιοπιστίας, της αντοχής στην σκληρή χρήση και των απεριόριστων εκτός δρόμου ικανοτήτων. Εξωτερικά, όπως είχαμε δείξει και πριν από λίγες μέρες μέσω των video, το ανανεωμένο Land Cruiser διακρίνεται κυρίως για το πλήρως ανασχεδιασμένο εμπρός άκρο και το ελαφρώς διαφοροποιημένο πίσω, με αποτέλεσμα να αυξηθεί κατά 20 χλστ. το μήκος του, στα 4.355 χλστ. το 3θυρο και στα 4.780 χλστ. το 5θυρο. Ωστόσο, δεν άλλαξαν οι γωνίες προσέγγισης και φυγής και διατηρήθηκαν στις 25 και 22 μοίρες αντίστοιχα.

Στο εσωτερικό του ανανεωμένου Land Cruiser με τις νέες επενδύσεις έχει ανασχεδιαστεί η κεντρική κονσόλα και φέρει νέα χειριστήρια για την επιλογή της τετρακίνησης και την ρύθμιση της σκληρότητας της ανάρτησης. Ανασχεδιασμένος είναι και ο Optitron πίνακας οργάνων με την 4,2 ιντσών έγχρωμη οθόνη TFT

Ο κινητήρας ντίζελ 3.0 D-4D δεν άλλαξε και αποδίδει 190 ίππους και 420 Nm ροπής, ενώ για περισσότερη ασφάλεια, το ανανεωμένο Land Cruiser εφοδιάζεται με σύστημα ελέγχου ταλάντωσης του ρυμουλκούμενου και σύστημα προειδοποίησης φρεναρίσματος πανικού.

Get it on Google Play Download on the App Store