Toyota Corolla TRD Edition με σπορτίφ προδιαγραφές

Στην έκθεση SEMA η Toyota παρουσιάζει πολλά αναβαθμισμένα μοντέλα της, μεταξύ των οποίων ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το συντηρητικό οικογενειακό σεντάν Corolla (διαφέρει αισθητικά από το ευρωπαϊκών προδιαγραφών). Με τις επιτυχημένες όμως επεμβάσεις από το αγωνιστικό τμήμα TRD της μάρκας, το δημοφιλές Toyota αποκτά σπορ εμφάνιση.

Εξωτερικά, το Corolla TRD Edition εφοδιάζεται με σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα, ένθετα στα μασπιέ, διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα και με διακριτικό σπόιλερ στο τελείωμα του πίσω καπό. Το δυναμικό του στιλ ενισχύουν η εξάτμιση ελευθέρας με τη μεγάλη οβάλ απόληξη, η χαμηλωμένη ανάρτηση και οι μπρονζέ ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών με ελαστικά 255/30. Στο εσωτερικό κυριαρχούν οι δερμάτινες επενδύσεις στο ταμπλό, τιμόνι, πόρτες και στα καθίσματα με το ραμμένο λογότυπο TRD.

Την κίνηση του Corolla TRD Edition αναλαμβάνει ο 1.8 λτ. κινητήρας ισχύος 140 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο αντί του αυτόματου συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων CVT. Επίσης, το μοτέρ εφοδιάζεται με φίλτρο αέρα ελευθέρας TRD, το οποίο πλένεται.

Get it on Google Play Download on the App Store