Νέο Toyota Aygo Amazon Edition διαθέσιμο με ένα «κλικ»

Για πρώτη φορά στην ιστορία η Toyota διαθέτει επίσημα ένα μοντέλο της για πώληση μόνο μέσω του διαδικτύου, με το νέο Toyota Aygo Amazon Edition να μπορεί κανείς να το αγοράσει με ένα μόνο «κλικ»!

Πρόκειται για μια προσπάθεια που πραγματοποιεί για πρώτη φορά η Toyota σε συνεργασία με την Amazon και πιο συγκεκριμένα το ιταλικό της παρακλάδι, με 50 ειδικές εκδόσεις του Aygo να προσφέρονται αποκλειστικά για online πώληση. Οι υποψήφιοι αγοραστές μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015 μπορούν να παραγγείλουν το αυτοκίνητο πληρώνοντας απλώς μια προκαταβολή 100 ευρώ και στη συνέχεια ειδοποιούνται από τον τοπικό τους dealer Toyota για την παραλαβή του Aygo μέσα σε μόλις 15 ημέρες.

Η τελική τιμή του ξεχωριστού αυτού μοντέλου είναι 12.000 ευρώ, όντας αρκετά συμφέρουσα μιας και σε αυτή περιλαμβάνεται έκπτωση 3.450 ευρώ σε σχέση με ένα αντίστοιχα εξοπλισμένο Aygo. Παράλληλα, η έκδοση Amazon Edition περιλαμβάνει και μια σειρά από μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως ειδικούς χρωματισμούς σε αμάξωμα και εσωτερικό, μαύρες 15άρες ζάντες αλουμινίου, δερμάτινα καθίσματα και τιμόνι, αλλά και λογότυπα «Amazon».

Get it on Google Play Download on the App Store