Νέο κάμπριο Toyota FT-86 Open concept

Πριν από ένα μήνα η Toyota είχε δείξει το σκίτσο του FT-86 Open concept, το οποίο αποτελεί την κάμπριο έκδοση του κουπέ GT 86  και σήμερα αποκαλύπτει πλούσιο φωτογραφικό υλικό με το νέο 2+2 θέσεων σπορ μοντέλο της. Εξωτερικά το FT-86 Open concept διατηρεί όλα τα δυναμικά χαρακτηριστικά του κουπέ μοντέλου στο οποίο βασίζεται… χωρίς την οροφή. Η «αφαίρεσή» της χαρίζει ακόμα πιο μοναδική εμφάνιση στο κάμπριο μοντέλο, η οροφή του οποίου είναι υφασμάτινη με γυάλινο πίσω παράθυρο και ανοίγει και να κλείνει ηλεκτρικά μέσω του χειριστηρίου που υπάρχει δεξιά και πίσω από το χειρόφρενο. 

Στο εσωτερικό συνδυάζεται η πολυτέλεια μέσω των δερμάτινων επενδύσεων με τις κίτρινες ραφές, σπορτίφ τόνους προσθέτουν με την σειρά τους οι επενδύσεις αλουμινίου, τα διάτρητα πεντάλ και τα τρία στρογγυλά οργανάκια στην κεντρική κονσόλα, ωστόσο το τύπου «aftermarket» ηχοσύστημα μάλλον δεν συμβαδίσει με την σύγχρονη εικόνα του αυτοκινήτου.

Το μήκους 4.240 χλστ., πλάτους 1.775 χλστ., ύψους 1.270 χλστ. και με μεταξόνιο 2.570 χλστ. FT-86 Open concept εφοδιάζεται με τον γνώριμο 2.0 λίτρων boxer κινητήρα των 200 ίππων με μηχανικό ή αυτόματο 6τάχυτο κιβώτιο, το οποίο –όπως αναφέρει η Toyota– είναι το γρηγορότερο στις αλλαγές με χρόνο 0,2 δευτερολέπτων.

Get it on Google Play Download on the App Store