Ανανέωση για το Toyota GT86 με αρκετές βελτιώσεις

Η Toyota ανανεώνει στο κουπέ πισωκίνητο μοντέλο της GT86, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης και παρουσιάζει αισθητικές αλλαγές αλλά και μηχανικές βελτιώσεις. 

Εξωτερικά το ανανεωμένο GT86 διαθέτει πιο δυναμικού σχεδιασμού εμπρός προφυλακτήρα με μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα, διαφορετικά φωτιστικά σώματα με ενσωματωμένα LED, νέους αεραγωγούς στα εμπρός φτερά, ανασχεδιασμένα πίσω φώτα και προφυλακτήρα, καθώς και νέο σχέδιο ζάντας.

Για το εσωτερικό η Toyota αναφέρει (δεν ανακοίνωσε φωτογραφία) ότι βελτιώθηκε η ποιότητα. Μια νέα επιλογή με δέρμα – αλκαντάρα στα καθίσματα είναι διαθέσιμη και σουέτ στον πίνακα οργάνων και στις πόρτες. Επιπλέον, υπάρχει νέο υλικό στα καθίσματα με ασημί ραφές και σπορ τιμόνι με ενσωματωμένα χειριστήρια ηχοσυστήματος και λογότυπο 86 στο κέντρο του τιμονιού.

Βελτιωμένα είναι και τα δυναμικά χαρακτηριστικά του GT86 μέσω των νέων αμορτισέρ και ελατηρίων, τα οποία προσφέρουν καλύτερο έλεγχο, ευελιξία και απολαυστική οδήγηση. Ο κινητήρας του ευρωπαϊκών προδιαγραφών GT86 παραμένει χωρίς αλλαγές στους 200 ίππους και 205 Nm ροπής, όμως το αμερικάνικο μοντέλο έχει ισχύ 205 ίππων και 212 Nm ροπής, καθώς και νέα τελική σχέση μετάδοσης με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Όσον αφορά τις πωλήσεις του ανανεωμένου GT86 θα ξεκινήσουν το ερχόμενο φθινόπωρο.

Get it on Google Play Download on the App Store