Νέο δίχρωμο Toyota Aygo x-cite με πλούσιο εξοπλισμό

Το δημοφιλές μίνι μοντέλο Toyota Aygo αποκτά μια νέα έκδοση x-cite με διχρωμία στο αμάξωμα, ακόμα πιο νεανικό εσωτερικό και πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό. Εξωτερικά χαρακτηρίζεται από το νέο κίτρινο χρώμα Yellow Fizz συνδυασμένο με μαύρο γυαλιστερό στη μάσκα, στα φτερά, στα πλαίσια των θυρών, στους καθρέπτες και στην οροφή. Μαύρες γυαλιστερές είναι και οι ζάντες αλουμινίου των 15 ιντσών.

Στο εσωτερικό του Aygo x-cite κυριαρχεί και εκεί η διχρωμία του κίτρινου Yellow Fizz στα πλαίσια των αεραγωγών, στον επιλογέα των ταχυτήτων, στα πλαϊνά των καθισμάτων, στα πατάκια και στις πόρτες. Στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνεται -μεταξύ άλλων- και η οθόνη 7 ιντσών του συστήματος πολυμέσων x-touch με ενσωματωμένη κάμερα οπισθοπορείας.

Την κίνηση του Aygo x-cite αναλαμβάνει ο 3κύλινδρος 1.0 λτ. VVT-i κινητήρας απόδοσης 69 ίππων, με κατανάλωση από 3,8 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 88 γρ./χλμ. (διαβάστε εδώ τη δοκιμή). Το μηχανικό αυτό σύνολο συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων ή το αυτόματο x-shift.

Η διάθεση του Aygo x-cite θα ξεκινήσει στην Ευρώπη από τον Ιούνιο του 2016.

Get it on Google Play Download on the App Store