Δείτε το αυτοκίνητο που πάει μόνο του (+video)

Πολλά έχουμε ακούσει για το αυτόνομο σύστημα οδήγησης της Tesla και για το κατά πόσο είναι αποτελεσματικό ή όχι; Ας δούμε λοιπόν σε αυτό το video τι ισχύει, με τον οδηγό να είναι ένας απλός επιβάτης χωρίς να κάνει τίποτα απολύτως, απολαμβάνοντας τη διαδρομή…

Η αλήθεια είναι πως η Tesla είναι μία μάρκα που ήρθε από το… πουθενά και το τελευταίο διάστημα ακούγεται διαρκώς, πότε για καλό και πότε για κακό. Η αμερικάνικη εταιρεία έπιασε τις καθιερωμένες δυνάμεις της αυτοκινητοβιομηχανίας στον ύπνο, καθώς πριν λίγα χρόνια παρουσίασε ηλεκτρικά αυτοκίνητα με κορυφαία αυτονομία και επιδόσεις, την ώρα που οι άλλες εταιρείες παρουσίαζαν ακόμη πρωτότυπα.

Δείτε επίσης: Οδηγός με αυτόνομο Tesla σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα

Σήμερα, κάνει το ίδιο με την αυτόνομη οδήγηση, καθώς ενώ οι άλλες εταιρείες ακόμη πειραματίζονται, η Tesla έχει ήδη στο δρόμο τα δικά της αυτόνομα αυτοκίνητα.

Στο video που ακολουθεί πιο κάτω, θα δούμε πως ο οδηγός έχει μετατραπεί σε απλός επιβάτης, ο οποίος τυχαίνει να κάθεται στη θέση του οδηγού και μόνο του μέλημα είναι να απολαύσει τη διαδρομή ή να ασχοληθεί με ότι άλλο θέλει.

Διαβάστε ακόμη: Πως ένα Tesla μπορεί να γίνει πιο γρήγορο με μια απλή αναβάθμιση

Πως σας φαίνεται ο αυτόματος πιλότος της Tesla; Εσείς θα τον εμπιστευόσασταν;

Get it on Google Play Download on the App Store