Τα πρώτα videos του νέου Suzuki Swift

H Suzuki παρουσίασε πριν λίγες ημέρες και επισήμως το νέο Swift, το οποίο πατάει σε νέο πάτωμα, έχει νέα μοτέρ, θα διαθέτει και υβριδική έκδοση αλλά και τετρακίνητη εκδοχή. Αυτή τη φορά θα δούμε τα πρώτα του videos μέσα από τα οποία παρουσιάζεται αναλυτικά.

Το ολοκαίνουργιο Suzuki Swift βασίζεται σε νέα πλατφόρμα, την οποία η ιαπωνική μάρκα ονομάζει Heartect και υπόσχεται αυξημένη ακαμψία και μειωμένο βάρος. Έτσι το Swift πλέον ζυγίζει από 840 έως και 970 κιλά, κάτι που σημαίνει πως είναι ελαφρύτερο από 30 έως και 160 κιλά από την τωρινή γενιά, αναλόγως έκδοσης. Η ανάρτηση του νέου Suzuki Swift εξακολουθεί να αποτελείται από γόνατα Μακφέρσον εμπρός και ημιάκαμπτο άξονα πίσω.

Δείτε επίσης: Επιστρέφει το Suzuki Swift Cabrio;

Στο εσωτερικό του νέου Swift, παρατηρούμε νέο ταμπλό, κυκλικούς αεραγωγούς, τιμόνι με επίπεδο κάτω άκρο, νέο πίνακα οργάνων και μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων.

Κάτω από το καπό του νέου Swift θα τοποθετείται ένας 1.0 λτ. υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας Boosterjet, τρικύλινδρος και ένας 1.2 λτ. Dualjet τετρακύλινδρος, στμοσφαιρικός. Ο πρώτος αποδίδει 112 ίππους και 150 Nm ροπής και ο δεύτερος 91 ίππους και 118 Nm ρππής. Ο 1.0 λτ. συνεργάζεται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ ο 1.2 λτ. με πεντάρι χειροκίνητο ή CVT, ενώ θα τοποθετείται και στο τετρακίνητο Swift.

Δείτε παρακάτω τα videos που έδωσε η ιαπωνική μάρκα στη δημοσιότητα.

Get it on Google Play Download on the App Store