Σοκαριστικό Video: Αυτοκίνητο καίγεται στην Ιόνια Οδό

Σοκαριστικό είναι το video στο οποίο θα δούμε το αυτοκίνητο το οποίο πήρε φωτιά στην Ιόνια Οδό στα καλά καθούμενα να καίγεται ολοσχερώς. Παρόλα αυτά είναι ανακουφιστικό το γεγονός πως οι δύο επιβάτες του κατάφεραν να το εγκαταλείψουν εγκαίρως και να γλιτώσουν τα χειρότερα.

Το αυτοκίνητο, μάρκας Audi (δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ακριβώς τι μοντέλο, τουλάχιστον προς το παρόν), πήρε φωτιά εν κινήσει την ώρα που κινούνταν μέσα στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού με κατεύθυνση τα Ιωάννινα. Όπως φαίνεται και από τις εικόνες το αυτοκίνητο έλιωσε, δημιουργώντας ένα τρομακτικό θέαμα.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, από όπου προέρχονται και οι εικόνες, το αυτοκίνητο πήρε φωτιά ενώ κινούνταν το πρωί της Μ. Πέμπτης μέσα στην Ιόνια οδό (παράκαμψη Αγρινίου) με κατεύθυνση τα Ιωάννινα και ενώ βρισκόταν στο ύψος του Χαλικίου.

Μέσα σε λίγα λεπτά έγινε παρανάλωμα του πυρός και το ζευγάρι των παθόντων την τελευταία στιγμή κατάφερε να το εγκαταλείψει.

Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Μεσολογγίου με δύο οχήματα η οποία και διεξάγει σχετική έρευνα για τα αίτια της φωτιάς, τα οποία παραμένουν άγνωστα μέχρι αυτή τη στιγμή.

Δείτε εδώ τις εικόνες από το ατύχημα.

Get it on Google Play Download on the App Store