BMW M3 για πέταμα έγινε… αγρατσούνιστη (+video)

Ακόμη ένα video μας έρχεται από το “μάγο” της φανοποιείας Arthur Tussik, ο οποίος αυτή τη φορά έχει στη διάθεσή του μία BMW M3 E46 αρκετά χτυπημένη σε διάφορα σημεία του αμαξώματος και ειδικά από την αριστερή της πλευρά. Με αρκετή υπομονή και λεπτομερή δουλειά όμως, ο Ρώσος φανοποιός την έκανε σαν καινούργια.

Όπως θα δείτε και στο video, το αυτοκίνητο είναι άσχημα χτυπημένο και χρειάζεται αρκετή δουλειά, προκειμένου να έρθει στην αρχική του κατάσταση. Φυσικά, ο Arthur Tussik που δεν έχει πτοηθεί από μεγαλύτερες ζημιές δεν είχε παρά να αναλάβει την επισκευή της και να την φέρει εις πέρας με απόλυτη επιτυχία.

Διαβάστε ακόμη: Σοβαρά τρακαρισμένη BMW X3 έγινε “καινούργια” (+video)

Κρίμα που δεν βλέπουμε τέτοια videos και από Έλληνες φανοποιούς, οι οποίοι είμαστε σίγουροι πως είναι εξίσου καλοί και ακόμα καλύτεροι από τον Arthur. Όμως, όπως και σε κάθε περίπτωση επισκευασμένου αυτοκινήτου, έτσι και σε αυτήν της συγκεκριμένης BMW M3 το ερώτημα είναι ένα: Θα την αγόραζες αν ήξερες πως είναι τρακαρισμένη, ή ακόμα ότι είχε γίνει πολύ καλή επισκευή; Βέβαια το χειρότερο είναι να την αγόραζες για… ατρακάριστη και μετά να μάθαινες ότι έχει κομμένα τμήματα.

Διαβάστε ακόμη: Τρακαρισμένο VW Golf… ατρακάριστο (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store