Video: 0-150 χλμ./ώρα με SEAT Leon Cupra 300 PS

Λίγες ημέρες πριν σας παρουσιάσαμε το ανανεωμένο SEAT Leon Cupra 300 PS μέσα από την αναλυτική δοκιμή του που μπορείτε να βρείτε εδώ. Αυτή την φορά το επαναφέρουμε στο προσκήνιο για να σας δείξουμε πόσο χρόνο χρειάστηκε για να κάνει το 0-150 χλμ./ώρα μέσα από το videoτο οποίο ετοιμάσαμε και μπορείτε να βρείτε πιο κάτω.

Δείτε ακόμη: Νέα διόδια στην Ιόνια Οδό – Δείτε πόσο κοστίζει το Αθήνα-Ιωάννινα

Η SEAT έχει δημιουργήσει τη δική της παράδοση στις γρήγορες εκδόσεις των μοντέλων της, με τον κωδικό «CUPRA» (από το Cup Racer) να συνοδεύει τις πλέον ισχυρές και σπορ δημιουργίες της των τελευταίων 21 ετών.

Πλέον και με την πρόσφατη ανανέωση του Leon, η SEAT έρχεται για να τονίσει ακόμη περισσότερο τη σημασία της ονομασίας αυτής, αφού προσφέρει στο μικρομεσαίο μοντέλο της 300 άλογα ισχύος – τα περισσότερα από κάθε άλλη φορά σε Leon (σύντομα και αυτό θα καταρριφθεί, αφού θα έρθει το νέο Leon CUPRA R με 310 άλογα).

Εμείς, πήραμε στα χέρια μας τον νέο αυτό ισπανικό πύραυλο, ώστε να δούμε στην πράξη τι καταφέρνει να προσφέρει στον οδηγό του το ισχυρότερο SEAT Leon όλων των εποχών.

Διαβάστε επίσης: Έτσι βάζεις «εμπρός» χωρίς μπαταρία στο κλειδί (+video)

Ας δούμε λοιπόν πως τα καταφέρνει στο 0-150 χλμ./ώρα, αλλά και πως ακούγεται.

Get it on Google Play Download on the App Store