SEAT Leon Cupra 300 vs «χρυσό» ακόντιο (+video)

Το SEAT Leon Cupra 300 έρχεται αντιμέτωπο με μια ιδιαίτερη κόντρα, όχι με κάποιο ανταγωνιστικό αυτοκίνητο, αλλά με το ακόντιο της χρυσής Ολυμπιονίκης και παγκόσμιας πρωταθλήτριας Μπάρμπορα Σποτάκοβα, η οποία από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στον ακοντισμό με 72μ. και 28 εκ. 

Διαβάστε ακόμη: Ανατροπή και έκπληξη στην πρωτιά των παγκόσμιων πωλήσεων

Τόσο το αυτοκίνητο, όσο και το ακόντιο θα κοντραριστούν σε ένα σπριντ 70 μέτρων για να δουν αν η «χρυσή» αθλήτρια ή το κορυφαίο μικρομεσαίο SEAT θα βρεθεί στην πρώτη θέση του βάθρου. Να υπενθυμίσουμε ότι το SEAT Leon Cupra 300 (διαβάστε εδώ τη δοκιμή) τροφοδοτείται με 2.0 TSI κινητήρα ισχύος 300 ίππων και 380 Nm ροπής.

Αμέσως μετά την εκκίνηση το Leon Cupra επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,9 δευτερόλεπτα. Απόδοση που του δίνει το πλεονέκτημα έναντι της πρώτης βολής της Σποτάκοβα. Στη δεύτερη προσπάθεια το ακόντιο φεύγει από το χέρι της με ταχύτητα 7 μέτρων το δευτερόλεπτο και ξεπερνά το αυτοκίνητο, ενώ στην τρίτη και τελική προσπάθεια το ακόντιο δεν καταφέρνει να περάσει το Leon Cupra 300, το οποίο ανακηρύσσεται νικητής.

Διαβάστε ακόμη: Τα υψηλότερα πρόστιμα του Κ.Ο.Κ. έως 10.000 ευρώ!

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την άτυπη αυτή κόντρα:

Get it on Google Play Download on the App Store