Επετειακό και αλήτικο VW Golf GTI Clubsport Edition 40

Το 2016 είναι μία χρονιά που σίγουρα θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στην μνήμη των ανθρώπων τη VW για πολλούς και διάφορους λόγους. Τα 40 χρόνια του Golf είναι ένας από αυτούς και η επετειακή έκδοση GTI Clubsport Edition 40 θα υπάρχει πάντα για να τους το θυμίζει

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι φόρος τιμής στην ιστορία του VW Golf και έχει παρουσιαστεί νωρίτερα μέσα στη χρονιά. Αυτή τη φορά όμως θα μας απασχολήσει εκ νέου καθώς έχουμε φρέσκες εικόνες του, οι οποίες το απεικονίζουν σε όλο του το μεγαλειο.

Το VW Golf GTI Clubsport Edition 40 εφοδιάζεται με τον 2.0 λτ. EA888 TSI κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 265 ίππους (286 ίππους με overboost για 10 δλ.) και χαρίζει 0-100 χλμ./ώρα σε 6.3 δλ. και τελική ταχύτητα ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250 χλμ./ώρα.

Δείτε επίσης: Πύραυλος VW Golf GTI Clubsport S με 480 άλογα

Φυσικά η εμφάνιση του VW Golf GTI Clubsport Edition 40 έχει διαφοροποιήσεις από το GTI Clubsport, προκειμένου να τονίσει τον επετειακό της χαρακτήρα. Έτσι εφοδιάζεται με ειδικά λογότυπα στο αμάξωμα. Ανασχεδιασμένες ζάντες, ανασχεδιασμένα αεροδυναμικά βοηθήματα, νέο εμπρός προφυλακτήρα, αεροτομή οροφής και αεροδυναμικό διαχύτη πίσω.

Όσον αφορά στο εσωτερικό, εκεί κυριαρχούν η αλκαντάρα στο τιμόνι με το επίπεδο κάτω άκρο και οι κόκκινες λεπτομέρειες, ενώ υπάρχει ειδική πλακέτα με τον αριθμό παραγωγής του μοντέλου.

 

Get it on Google Play Download on the App Store