Νέο VW Golf R-Line: Τι περιλαμβάνει και πόσο κοστίζει

H Volkswagen ανακοίνωσε αναλυτικά στοιχεία για τα πακέτα R-Line που διατίθενται στα ανανεωμένα Golf και Golf Variant (στέισον βάγκον) και χαρίζουν πιο σπορτίφ χαρακτηριστικά στο best seller μικρομεσαίο μοντέλο.

Εξωτερικά, το πακέτο R-Line περιλαμβάνει πιο δυναμικού σχεδιασμού εμπρός προφυλακτήρα με μεγάλη κυψελοειδή κεντρική εισαγωγή αέρα και αεραγωγούς σχήματος «C» στα άκρα και πίσω προφυλακτήρα με διαχύτη και τραπεζοειδείς απολήξεις των εξατμίσεων. Επίσης ξεχωρίζουν εξωτερικά τα διακοσμητικά σε μαύρη γυαλιστερή απόχρωση, το πίσω σπόιλερ με τα πλευρικά πτερύγια, τα μαύρα ένθετα στα μαρσπιέ, τα λογότυπα R-Line στη μάσκα και στα εμπρός φτερά. Επιπλέον, διατίθενται ζάντες αλουμινίου με διάμετρο 17 ή 18 ίντσες.

Στο εσωτερικό των Golf R-Line περιλαμβάνονται σπορ καθίσματα R-Line (προαιρετικά δερμάτινα), σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με λογότυπο R-Line, δέρμα και αντίθετης απόχρωσης ραφές, διακοσμητικά στις πόρτες και καλύμματα των πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι και μαύρη οροφή.

Δείτε ακόμα: Τα 5 νέα best-sellers του 2017!

Όσον αφορά τις τιμές (Γερμανίας), το εξωτερικό πακέτο R-Line κοστίζει 1.105 ευρώ στην έκδοση Highline ή 1.295 ευρώ στην Comfortline. Το πακέτο R-Line για το αμάξωμα και το εσωτερικό προσφέρεται στην τιμή των 1.800 ευρώ (Highline) ή 2.295 ευρώ (Comfortline).

Get it on Google Play Download on the App Store