Νέο σπορ πακέτο R-Line για το μεγάλο SUV VW Atlas

Θέλοντας να τονίσει τον σπορ χαρακτήρα του νέου της SUV Atlas που θα λανσάρει την άνοιξη στις Η.Π.Α., η VW παρουσιάζει τη νέα έκδοση R-Line για το μεγάλο μοντέλο της.

Το πακέτο R-Line χαρίζει στο VW Atlas μια πιο σπορτίφ εμφάνιση, προσθέτοντας στο μακρύ αμάξωμά του πιο δυναμικούς προφυλακτήρες, νέες πλαϊνές ποδιές, λογότυπα «R» στη γρίλια της μάσκας και τα πλαϊνά, αλλά και 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου ειδικής σχεδίασης.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές που εντάσσονται στο πακέτο R-Line είναι μικρότερης έκτασης και αφορούν στο λογότυπο «R» στη βάση του τιμονιού, τα αλουμινένια πεντάλ, αλλά και στο ψηφιακό R-Line λογότυπο που εμφανίζεται στην κεντρική οθόνη κατά την εκκίνηση του αυτοκινήτου.

Διαβάστε ακόμα: Νέο VW Golf R-Line: Τι περιλαμβάνει και πόσο κοστίζει

Από πλευράς κινητήρων, η VW συνδυάζει το Atlas R-Line και με τα δύο βενζινοκίνητα μοτέρ της γκάμας, τον 2λιτρο TSI των 238 ίππων και τον 3,5 λίτρων V6 των 280 ίππων, που μπορούν να επιλεγούν με κίνηση στους δύο ή και στους τέσσερις τροχούς.

Η διάθεση του νέου VW Atlas R-Line θα ξεκινήσει στις Η.Π.Α. μετά το λανσάρισμα του Atlas την άνοιξη, ενώ για πρώτη φορά το μοντέλο θα κάνει το ντεμπούτο του μπροστά στο κοινό στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ σε λίγες ημέρες.

Get it on Google Play Download on the App Store