Το εντυπωσιακό video του νέου VW Golf R των 310 ίππων

Το VW Golf R αποτελεί την κορυφαία έκδοση του Golf και πλέον η γερμανική μάρκα το προσφέρει με το πακέτο Performance το οποίο έχει μία σειρά από αλλαγές που το κάνουν ακόμη πιο επιθετικό σε εμφάνιση, ευνοώντας παράλληλα τα δυναμικά οδικά του χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, το ανανεωμένο VW Golf R με το πακέτο Performance εφοδιάζεται με εξάτμιση τιτανίου Akrapovic, μεγαλύτερα φρένα και νέες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών. Οι παραπάνω αλλαγές συνδυάζονται και με ελαφρώς διαφοροποιημένο bodykit το οποίο βελτιώνει αισθητά την αεροδυναμική απόδοση του αυτοκινήτου. Aλλαγές υπάρχουν επίσης στη ρύθμιση του συστήματος διεύθυνσης και στην ανάρτηση οι οποίες υπόσχονται ακόμη πιο δυναμική οδική συμπεριφορά.

Δείτε επίσης: Το… πολεμικό VW Golf TCR

Όσον αφορά στο εσωτερικό του VW Golf R Performance, αυτό πέραν των αλλαγών της έκδοσης R έχει να επιδείξει και ενθέσεις από ανθρακονήματα.

Τέλος, το μοτέρ του Golf R είναι το 2.0 λτ. TSI των 310 ίππων και των 400 Nm ροπής, το οποίο συνδυάζεται με 6αρι μηχανικό ή DSG κιβώτιο και τετρακίνηση. Για το 0-100 χλμ/ώρα το VW Golf R Performance χρειάζεται μόλις 4,6 δλ. με την τελική του ταχύτητα να είναι στα 267 χλμ./ώρα.

Δείτε παρακάτω το εντυπωσιακό video του ανανεωμένο VW Golf R Performance.

Get it on Google Play Download on the App Store