Ηλεκτροσόκ ετοιμάζει η VW με 5 ηλεκτρικά μοντέλα

Φαίνεται πως η Volkswagen ταρακουνήθηκε για τα καλά μετά το θέμα που προέκυψε με την αλλοίωση των εκπομπών ρύπων και είναι διατεθειμένη να αλλάξει για πάντα το προφίλ της προς τα έξω. Για αυτό το λόγο από το 2019 μέχρι και το 2022 θα δούμε στην γκάμα της πέντε ηλεκτρικά μοντέλα.

Όπως βλέπουμε και από την πιο πάνω εικόνα, η αρχή θα γίνει με το I.D, ένα πεντάθυρο μικρομεσαίο στο μέγεθος του Golf που θα διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα 170 ίππων και αυτονομία περίπου 500 χλμ.

Έπεται το I.D. Cross για το οποίο πάντως δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες, ενώ τα δύο μοντέλα που θα ακολουθήσουν θα είναι τα I.D. AEROe και I.D. Lounge. Το AEROe σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα είναι σπορ sedan ή sedan coupe ενώ το I.D. Lounge θα είναι crossover με έμφαση στην πρακτικότητα της καμπίνας.

Η αυλαία θα πέσει με το I.D. Buzz το οποίο θα έχει ρετρό αισθητική και πολύ καλές επιδόσεις. Μένει λοιπόν να δούμε κατά πόσο η VW θα μείνει πιστή στο πλάνο της και αν οι προδιαγραφές των μοντέλων της θα ανταποκρίνονται στα σημερινά στοιχεία.

Διαβάστε ακόμη:

Υποχρεωτικά στην άδεια τα χιλιόμετρα των εισαγόμενων μεταχειρισμένων

Στην παραγωγή το εντυπωσιακό ηλεκτρικό Audi e-tron Sportback των 503 ίππων

Το Toyota Yaris GRMN των 211 ίππων τα σπάει… (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store