Αντίστροφη μέτρηση για το VW T-Roc με νέες εικόνες

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του νέου μικρού SUV VW T-Roc έχει ξεκινήσει, αφού έχει οριστεί επίσημα να πραγματοποιηθεί στις 23 Αυγούστου. Πριν από λίγες μέρες η VW έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με τις πρώτες σχεδιαστικές λεπτομέρειες του εν λόγω μοντέλου, το οποίο τώρα αποκάλυψε μέσω σκίτσων και αναφέρει σχετικά ότι: “Το νέο T-Roc είναι το πρώτο crossover από τη Volkswagen με έναν εκπληκτικό προοδευτικό σχεδιασμό”.

Διαβάστε ακόμα: Πρώτη βελτίωση για VW Arteon 2.0 TSI στα 480 άλογα (+video)

Το ντιζάιν του T-Roc ακολουθεί σε μεγάλο βαθμό τις σχεδιαστικές γραμμές του πρωτότυπου T-Roc που είχε παρουσιαστεί πριν από τρία χρόνια και φαίνεται να έχει μια φρέσκια και νεανική αισθητική με σπορτίφ χαρακτηριστικά, διαφάροντας τόσο από το νέο VW Polo, όσο και από το Golf.

Την πρώτη εμφάνισή του στο κοινό θα την κάνει στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (14-24 Σεπτεμβρίου), ενώ το λανσάρισμά του υπολογίζεται να γίνει στα τέλη του 2017 ή στις αρχές του 2018.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το T-Roc θα εφοδιάζεται στην αρχική του έκδοση με τον 1.0 TSI κινητήρα. Κατόπιν θα υπάρχει ο νέος 1.5 TSI, ενώ στους ντίζελ θα υπάρχουν οι επιλογές των 1.6 TDI και 2.0 TDI με κίνηση στους εμπρός ή και σε όλους τους τροχούς στις ισχυρότερες εκδόσεις.

Διαβάστε ακόμα: Το 2019 θα είναι έτοιμο το νέο VW Golf

Δείτε παρακάτω και το πρόσφατο video του VW T-Roc:

Get it on Google Play Download on the App Store