Το πρώτο video του Volkswagen T-Roc

Πριν από δύο ημέρες η Volkswagen παρουσίασε και επισήμως το νέο της μικρό SUV το οποίο ονομάζει T-Roc (διαβάστε εδώ τα πάντα για το νέο T-Roc) και θα έρθει στη χώρα μας τον Νοέμβριο. Πλέον δόθηκε στην δημοσιότητα και το πρώτο του video στο οποίο μπορούμε να το δούμε σε δράση σε άσφαλτο και χώμα.

Διαβάστε ακόμη: Η Toyota ετοιμάζει αυτοκίνητα με «αόρατες» κολόνες

Εδώ και καιρό ακούγαμε για το νέο, μικρό SUV της VW και πλέον ήρθε η ώρα για τα επίσημα αποκαλυπτήριά του. Το T-Roc λοιπόν είναι η νέα προσθήκη στην γκάμα της γερμανικής μάρκας, αποτελεί το τέταρτο κατά σειρά SUV της και θα έχει ποικιλία εκδόσεων και μοτέρ έως και 190 PS, τουλάχιστον κατά το λανσάρισμά του και όλα θα είναι τούρμπο, άμεσου ψεκασμού.

Συγκεκριμένα, η γκάμα των βενζινοκινητήρων απαρτίζεται από τους 1.0 TSI με 115 PS και 200 Nm ροπής, 1.5 TSI με 150 ίππους και 250 Nm ροπής (με εξάρι χειροκίνητο ή 7άρι DSG ή 7άρι DSG με τετρακίνηση) και 2.0 TSI με 190 ίππους και 320 Nm ροπής αποκλειστικά με 7άρι DSG και τετρακίνηση.

Δείτε επίσης: Ο τροχός του μέλλοντος

Από την άλλη θα υπάρχουν τρία μοτέρ πετρελαίου τα 1.6 TDI με 115 ίππους και 250 Nm ροπής (αποκλειστικά 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο και προσθιοκίνητο), 2.0 TDI με 150 ίππους και 340 Nm ροπής (σε εκδόσεις με 6άρι χειροκίνητο δικίνητο ή τετρακίνητο, 7άρι DSG δικίνητο ή ττετρακίνητο) και 2.0 TDI με 190 ίππους και 400 Nm ροπής (αποκλειστικά με 7άρι DSG και τετρακίνηση).

Ας δούμε όμως το πρώτο του video πιο κάτω.

Get it on Google Play Download on the App Store