Ανανεωμένο Volkswagen Polo sedan με κινητήρες 1.6 λίτρων

Η Volkswagen ανανεώνει την οικογενειακή έκδοση του Polo με το σεντάν αμάξωμα, το οποίο θα ξεκινήσει να διατίθεται στα μέσα του Ιουνίου, στην αγορά της Ρωσίας. Το κατασκευασμένο στην πόλη Kaluga της Ρωσίας, ανανεωμένο Polo sedan διακρίνεται εξωτερικά από το ανασχεδιασμένο εμπρός και πίσω άκρο με τα νέα φωτιστικά σώματα, μάσκα, προφυλακτήρες και πόρτα του χώρου αποσκευών.

Το πορτ μπαγκάζ είναι αρκετά μεγάλο με χωρητικότητα 460 λίτρων (έναντι 280 λτ. στο 5θυρο Polo), ενώ το αμάξωμα έχει μήκος 4,4 μέτρων. Στο εσωτερικό, οι αλλαγές εστιάζονται στις νέες επενδύσεις, στο νέο τιμόνι και στην ανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα, στα πρότυπα του χάτσμπακ Polo.

Όπως και το προ ανανέωσης Polo sedan, έτσι και το εκσυγχρονισμένο εφοδιάζεται αποκλειστικά με τους παλαιάς κοπής κινητήρες των 1.6 λίτρων απόδοσης 85 ίππων και 145 Nm ροπής ή 105 ίππων και 153 Nm ροπής, συνδυασμένους με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή με 6άρι αυτόματο. Με τους 85 ίππους επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 11,9 δλ. και καταναλώνει 6,4 λτ./100 χλμ. και με τους 105 ίππους σε 10,5 δλ. και με ίδια κατανάλωση.

Get it on Google Play Download on the App Store