Volvo S60 και V60 Polestar με στόφα πρωταθλητή

Η Volvo και η Polestar (συνεργάτης της Volvo Cars στα αυτοκίνητα επιδόσεων), γιορτάζουν τη νίκη τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τουρισμού WTCC (FIA World Touring Car Championship) με το αγωνιστικό αυτοκίνητο Volvo S60 Polestar TC1, λανσάροντας τα ειδικά μοντέλα Volvo S60 και V60 Polestar Performance World Champion Edition.

Διαβάστε ακόμη: Χρειάζεται ζέσταμα ο κινητήρας; (+video)

Τόσο το σεντάν, όσο και το στέισον βάγκον μεσαίο Volvo είναι διαθέσιμα στις 2λιτρες εκδόσεις βενζίνης T5, T6 και πετρελαίου D4, D5. Όλα τα μοντέλα περιλαμβάνουν τις διαθέσιμες βελτιώσεις που προσφέρονται με το πρόγραμμα Polestar Performance Parts, όπως είναι οι 19 ιντσών ζάντες αλουμινίου Polestar με ελαστικά υψηλών επιδόσεων, η ελευθέρας ροής ανοξείδωτη εξάτμιση, το σπορ φίλτρο αέρα, καθώς και αναβαθμισμένα ελατήρια και αμορτισέρ.

Αισθητικά τα ειδικά αυτά μοντέλα διαφοροποιούνται εξωτερικά μέσω της τοποθέτησης διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα και σπόιλερ στο πίσω καπό, ενώ στο εσωτερικό διακρίνεται ο επιλογέας ταχυτήτων Polestar.

Επιπλέον, τα S60 και V60 Polestar Performance World Champion Edition έχουν υψηλότερη ισχύ κατά 10 ίππους και 50 Nm ροπής, όπως επίσης πιο γρήγορη απόκριση στο πάτημα του γκαζιού και ταχύτερες αλλαγές ταχυτήτων μέσω των αυτόματων 8 σχέσεων. Να σημειώσουμε ότι χωρίς την αναβάθμιση οι εκδόσεις Τ5 και Τ6 αποδίδουν 245 και 306 ίππους αντίστοιχα και οι D4 και D5 έχουν ισχύ 190 και 225 ίππων αντίστοιχα.

Διαβάστε ακόμη: Επιδόσεις και κόστη σπορ μικρομεσαίων μοντέλων

Get it on Google Play Download on the App Store