Οι οδηγοί της Citroen Racing στο 2014 WRC

Οι Kris Meeke, Mads Østber και Khalid Al Qassimi  

Έχοντας κατακτήσει από το 2003 έως και το 2012 8 φορές το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, η Citroën Racing συνεχίζει την εμπλοκή της στο WRC με δύο νέα, εξαιρετικά ταλαντούχα πληρώματα.

Ο Βόρειο-Ιρλανδός Kris Meeke έχοντας οδηγήσει το C2 Super 1600 στο θεσμό του Junior WRC, και έχοντας δείξει δείγματα εξαιρετικής ταχύτητας σε δύο αγώνες του περσινού πρωταθλήματος με το DS3 WRC, θα ακολουθήσει για το 2014 ένα πρόγραμμα πλήρους εμπλοκής στο θεσμό, έχοντας στο πλευρό του για συνοδηγό τον Paul Nagle.

«Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία», δήλωσε ο Kris Meeke. «Ήμουν πολύ κοντά στη Citroën τα τελευταία χρόνια και είμαι πολύ τυχερός που θα μπορέσω να συνεργαστώ με μια ομάδα πλούσια σε εμπειρία και τίτλους. Έχω μόνο 10 συμμετοχές με αυτοκίνητα προδιαγραφών WRC και χρειάζομαι περισσότερη εμπειρία. Το DS3 WRC είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο και οι γνώσεις της ομάδας θα με βοηθήσουν να βελτιωθώ. Θα πρέπει να έχω υπομονή στο πρώτο μισό της χρονιάς και να μάθω όσα περισσότερα μπορώ για τους αγώνες που θα τρέξω για πρώτη φορά».

Ο 26χρονος Mads Østber έχει ήδη 65 συμμετοχές στο WRC, ενώ στο Ράλι Πορτογαλίας του 2012 κατέκτησε την πρώτη του νίκη στο θεσμό. Συνοδηγός του Østber είναι ο Jonas Andersson.

Get it on Google Play Download on the App Store