Αποκάλυψη του Hyundai i20 WRC 2014

Το αυτοκίνητο και τους οδηγούς με τους οποίους θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα WRC το 2014 παρουσίασε σήμερα η Hyundai Motorsport στο Offendach της Γερμανίας. Βασικός χορηγός της ομάδας είναι η εταιρεία Shell, με την επίσημη ονομασία να είναι Hyundai Shell World Rally Team.

Το εντυπωσιακό Hyundai i20 WRC είναι έτοιμο να ντεμπουτάρει τον επόμενο μήνα (14-19 Iανουαρίου) στο πρωτάθλημα με το Rallye Μonte Carlo. Ο Βέλγος Thierry Neuville και ο συνοδηγός του Nicolas Gilsoul θα είναι το πλήρωμα του ενός i20 WRC κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν, ενώ το δεύτερο αυτοκίνητο θα το οδηγεί στους περισσότερους αγώνες ο Juhο Hanninen. Οι Dani Sordo και Chris Atkinson θα πλαισιώνουν τον Neuville σε κάποιους αγώνες με τον πρώτο να συμμετέχει στο πρώτο ράλι της σεζόν (Monte Carlo), ενώ ο Atkinson θα πάρει μέρος στο ράλι της πατρίδας του (Αυστραλία) τον Σεπτέμβρη.

Στόχος της ομάδας για την πρώτη της σεζόν στο WRC είναι να τερματίζουν σε κάθε αγώνα και τα 2 της αυτοκίνητα έτσι ώστε να γίνεται από αγώνα σε αγώνα πιο δυνατή και να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα τα επόμενα χρόνια. Στόχος της είναι επίσης η παρουσία της στο podium κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Get it on Google Play Download on the App Store