5η Έκθεση AutoGAS & Natural GAS 2015 στο Περιστέρι

Στην 5η Έκθεση AutoGAS & Natural GAS 2015 που άνοιξε τις πύλες της την Παρασκευή 17 Απριλίου, το κοινό έχει την ευκαιρία να δει από κοντά και να συζητήσει με αρκετούς επαγγελματίες της αγοράς για την χρήση εναλλακτικών, οικονομικότερων καυσίμων κίνησης και την μετατροπή οχημάτων για την χρήση διπλού καυσίμου, υγραέριο – βενζίνη ή φυσικό αέριο – βενζίνη.


Η έκθεση απευθύνεται τόσο στους ιδιώτες- επαγγελματίες αυτοκινητιστές & επιχειρήσεις διαχείρισης στόλων οχημάτων, όσο και στους επαγγελματίες του κλάδου αερίων καυσίμων, τεχνικούς, εμπόρους, πρατηριούχους καυσίμων και μηχανικούς αυτοκινήτων, αποτελώντας το αποκλειστικό και ολοκληρωμένο εμπορικό φόρουμ για τα εναλλακτικά καύσιμα στην Ελλάδα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ η προσθήκη νέων εκθεσιακών ενοτήτων, οι πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις και τα test drive αυτοκινήτων με υγραέριο & φυσικό αέριο, θα μονοπωλήσουν για ακόμα μία φορά το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Η 5η AutoGAS & Natural GAS Expo 2015, πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Διεύθυνση: Το Εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου βρίσκεται στην οδό Αναπαύσεως 19 και Δωδεκανήσου στο Άλσος Περιστερίου. Διαθέτει ελεύθερο parking δυναμικότητας 5.000 αυτοκινήτων.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας έκθεσης:
Παρασκευή, 17 Απριλίου (14:00 – 20:00)
Σάββατο και Κυριακή, 18 – 19 Απριλίου (11:00 – 20:00)

{loadposition xaidoy_lpg}

Get it on Google Play Download on the App Store