Νέα Suzuki Hybrid με τιμή από 12.190 ευρώ

Η Suzuki κάνει πιο προσιτή από ποτέ την τεχνολογία Hybrid, προσφέροντας στους αγοραστές όλα τα οφέλη αυτής (χαμηλή κατανάλωση – εκπομπές CO2 – τέλη κυκλοφορίας), συν χαμηλές τιμές αγοράς και fun to drive χαρακτήρα. Χαρακτηριστικά, που μαζί με πολλά ακόμη πλεονεκτήματα, παρέχουν τόσο το Ignis Hybrid, όσο και το Swift Hybrid, τα οποία αποτελούν τα πιο οικονομικά υβριδικά αυτοκίνητα στην αγορά.

Δείτε ακόμη: Suzuki Ignis Hybrid 4WD για οικονομία παντός εδάφους!

Οι τιμές των Suzuki Hybrid ξεκινούν από 12.190 για το Ignis Hybrid και από 12.290 ευρώ για το Swift Hybrid, συνοδευόμενα με πολύ καλό εξοπλισμό. Από την αρχική τους έκδοση GL περιλαμβάνονται 6 αερόσακοι, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, ηλεκτρικοί καθρέπτες, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, air condition, ράδιο CD MP3, Bluetooth, αυτόματη λειτουργία φώτων κ.α. Πολύ συμφέρουσες είναι και οι πιο πλούσιες εκδόσεις, όπως είναι η GL+ με επιπλέον ζάντες αλουμινίου, οθόνη αφής 7 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, προβολείς ομίχλης εμπρός, φιμέ πίσω κρύσταλλα και θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός και συρόμενο πίσω κάθισμα (το Ignis).

H τεχνολογία Suzuki Hybrid αποτελείται από τον κινητήρα βενζίνης 1.2 λτ. Dualjet, μια ηλεκτρογεννήτρια (ISG) και μιας υψηλής απόδοσης μπαταρία ιόντων λιθίου. Η λειτουργία της υβριδικής τεχνολογίας είναι διαρκής, χωρίς περιορισμούς φόρτισης, καθώς η μπαταρία φορτίζει αυτόματα, όταν για παράδειγμα ο οδηγός πατάει το φρένο ή αφήνει το πόδι του από το γκάζι.

Δείτε ακόμη: Μοναδικές After Sales παροχές από την Suzuki

Σε αμφότερα τα Suzuki Hybrid, ο 1.2 λτ. Dualjet 4κύλινδρος κινητήρας αποδίδει 90 ίππους και 120 Nm ροπής. Οι επιδόσεις του Ignis Hybrid και του Swift Hybrid είναι παρόμοιες (0-100 χλμ./ώρα σε 11,8 δλ. και 11,9 δλ. αντίστοιχα), όπως επίσης η κατανάλωση (4,3 λτ./100 χλμ. και 4,1 λτ./100 χλμ.) και οι εκπομπές CO2 (98 γρ./χλμ. και 94 γρ./χλμ.).

Στην συνολική οικονομία που προσφέρουν τα Suzuki Hybrid είναι και το χαμηλό κόστος χρήσης. Οι απαιτήσεις συντήρησης ή επισκευής είναι ίδιες με αυτές ενός συμβατικού αυτοκινήτου και δεν υπάρχει επιπλέον κόστος για συντήρηση. Επιπλέον, τα after sales προγράμματα της Suzuki παρέχουν 7 χρόνια εγγύηση, 7 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια και επιπλέον παροχές.

Δείτε ακόμη: Νέο κατάστημα Suzuki Σφακιανάκης στο Γέρακα

Get it on Google Play Download on the App Store