Έτσι θα είναι η νέα Alfa Romeo Giulietta

Το πλάνο της Alfa Romeo προβλέπει αρκετά νέα μοντέλα και μέσα σε αυτά είναι και η νέα Giulietta, η οποία καλώς ή κακώς έχει πλέον αρκετά χρόνια στην αγορά και χρειάζεται μία αλλαγή.

Και από ότι φαίνεται αυτή η αλλαγή θα είναι σημαντική καθώς δεν θα περιορίζεται μόνο στην εμφάνιση, αφού θα είναι ριζικά αλλαγμένη η νέα γενιά της.  Και αν λάβουμε σοβαρά υπόψη τα διάφορα λεγόμενα των ιθυνόντων της μάρκας, που κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας, τότε θα μιλάμε για μια Giulietta βασισμένη στο πάτωμα Giorgio (θα έχει κάποιες τροποποιήσεις) της Giulia, κάτι που σημαίνει κίνηση στον πίσω άξονα.

Διαβάστε ακόμη: 8+1 νέες Alfa Romeo κηρύττουν πόλεμο στους Γερμανούς

Κίνηση που αν μη τι άλλο θα αποδειχθεί «ματ» για την Alfa Romeo, καθώς ακόμη και η BMW Σειρά 1 από την επόμενη γενιά της θα είναι προσθιοκίνητη. Κάτι που θα αφήσει τη μελλοντική Giulietta μοναδικό πισωκίνητο μοντέλο στην κατηγορία (αν τελικά ισχύσουν, ξαναλέμε, τα όσα διατείνονται οι Ιταλοί).

Δείτε επίσης: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα Alfa Romeo Stelvio

Όσον αφορά την εμφάνισή της, αν κρίνουμε από το δρόμο που ακολούθησαν οι σχεδιαστές της μάρκας με την Stelvio τότε σίγουρα αυτή δεν θα απέχει πολύ από τη Giulia. Κάτι που αποτυπώνεται και στις πιο πάνω ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες, οι οποίες είναι δημιούργημα του TheophilusChin.

Get it on Google Play Download on the App Store