Νέα Aston Martin Vanquish Carbon Edition Coupe και Volante (+video)

Η Aston Martin προσθέτει στην γκάμα του Grand Tourer μοντέλου της Vanquish τη νέα έκδοση Carbon Edition, η οποία όπως υποδηλώνει και η ονομασία της εφοδιάζεται με επενδύσεις από ανθρακόνημα. Διαθέσιμη σε εκδόσεις Coupe και Volante και σε λευκό ή μαύρο χρώμα, εφοδιάζεται με μαύρες επενδύσεις περιμετρικά των παραθύρων, με γυαλιστερές μαύρες ζάντες αλουμινίου 10 ακτινών και με σκουρόχρωμα εμπρός φωτιστικά σώματα.

Από ανθρακόνημα είναι κατασκευασμένος ο διαχύτης στον πίσω προφυλακτήρα, οι λωρίδες στους αεραγωγούς των εμπρός φτερών, οι επενδύσεις στην κεντρική κονσόλα και στα μασπιέ, καθώς και τα paddles στο τιμόνι για τις αλλαγές των ταχυτήτων. Επιπλέον το δερμάτινο μαύρο εσωτερικό φέρει λευκές ραφές, είναι εξοπλισμένο με μαύρα χειριστήρια στην κεντρική κονσόλα και με υψηλής ποιότητας και απόδοσης ηχοσύστημα της Bang & Olufsen.

Για την κίνηση της Aston Martin Vanquish Carbon Edition υπάρχει το 6.0 λτ. V12 μηχανικό σύνολο των 576 ίππων και 630 Nm ροπής, το οποίο επιταχύνει την Coupe στο 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,8 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 324 χλμ./ώρα.

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store