Εκπληκτική Aston Martin Vanqish Zagato με 600 ίππους

Η Aston Martin σε συνεργασία με την ιταλική Carrozzeria Zagato δημιούργησαν την εκπληκτική Vanquish Zagato Concept, η οποία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 21 Μαΐου στο Concorso d’Eleganza Villa d’Este, στην λίμνη Κόμο της Ιταλίας. Η Vanquish Zagato Concept αποτελεί το πέμπτο κατά σειρά μοντέλο που προέκυψε από τη συνεργασία των δύο εταιρειών που υπάρχει για πάνω από πέντε δεκαετίες.

Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην έδρα της Aston Martin στο Gaydon της Αγγλίας, το πρωτότυπο αυτό μοντέλο διαθέτει αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακόνημα. Ο σχεδιασμός του από την Vanquish διαφέρει σημαντικά,τόσο στο εμπρός τμήμα του αμαξώματος, όσο και στο πλήρως ανασχεδιασμένο πίσω τμήμα, αλλά και στα πλαϊνά.

Αλλαγές έχουν γίνει και στο εσωτερικό της Vanqish Zagato, όπου έχουν τοποθετηθεί νέες επενδύσεις από υψηλής ποιότητας δέρμα στο ταμπλό, πόρτες και καθίσματα, καθώς και διακοσμητικά από ανθρακόνημα.

Αναβαθμισμένος με την σειρά του είναι και ο κινητήρας V12 των 6.0 λτ., ο οποίος από 568 ίππους αποδίδει μετά την «ενίσχυση» 600 ίππους. Επιδόσεις δεν αναφέρονται, ωστόσο η Vanquish επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,8 δευτερόλεπτα και η τελική της ταχύτητα φτάνει τα 324 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store