Το Audi RS6+ της ABT είναι ένα «τέρας» 705 ίππων

H γνωστή μας εταιρεία βελτιώσεων ABT δημιουργεί μια νέα, πανίσχυρη έκδοση του Audi RS6, η οποία προσφέρει 705 άλογα ισχύος και εκρηκτικές επιδόσεις. Το νέο RS6+ θα παρουσιαστεί επίσημα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης την επόμενη εβδομάδα και σύμφωνα με την εταιρεία, θα κατασκευαστεί σε μόνο 50 μονάδες.

Διαβάστε ακόμα: Δοκιμή Audi Q2 1.4 TFSI CoD 150 PS

Το RS6+ της ABT βασίζεται πάνω στο κορυφαίο Audi RS6 performance με τον 4λιτρο TFSI V8 κινητήρα των 605 ίππων, ο οποίος ύστερα από έναν νέο «εγκέφαλο», έρχεται για να προσφέρει 705 άλογα ισχύος και 880 Nm ροπής (+130 Nm). Με βάση αυτή την αύξηση, οι επιδόσεις αναμένονται πιο εκρηκτικές από τις εργοστασιακές (0-100 χλμ./ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα).

Φυσικά, η ABT συνοδεύει το RS6+ και με τις απαραίτητες αλλαγές που τονίζουν την εμφάνισή του, όπως τα νέα πλαϊνά σποϊλεράκια, τους αεραγωγούς πίσω από τους εμπρός τροχούς, την νέα αεροτομή οροφής, αλλά και τους καινούργιους καθρέπτες, μαζί με το έξτρα σπόιλερ και πλαϊνά πτερύγια στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα. Όλα τα παραπάνω κατασκευάζονται από ανθρακονήματα.

Διαβάστε ακόμα: Audi S5 με 425 άλογα δείχνει τα… δόντια του

Συνεχίζοντας με τις αλλαγές του πανίσχυρου Audi RS6, η ABT προσφέρει μια καινούργια ανοξείδωτη εξάτμιση, διπλές carbon εξατμίσεις στο πίσω τμήμα, 22 ιντσών ζάντες σε γυαλιστερό μαύρο ή ματ μαύρο χρώμα, αλλά και special λογότυπα στο εμπρός και πίσω μέρος.

Στο εσωτερικό, οι carbon επενδύσεις στο ταμπλό και τα καθίσματα, ο νέος επιλογέας ταχυτήτων, το τιμόνι με carbon και δέρμα, αλλά και το φωτιζόμενο λογότυπο «RS6+», που προβάλλεται στην άσφαλτο με το άνοιγμα των θυρών, διαφοροποιούν το εν λόγω Audi RS6 σε σχέση με τα υπόλοιπα.


Get it on Google Play Download on the App Store