VW Eos με κομμάτια από Scirocco R και κινητήρα R36 (+video)

Ένα Volkswagen Eos με διάφορες αισθητικές και μηχανικές μετατροπές προκάλεσε ταραχή έως και εκνευρισμούς στους δρόμους του Μονακό, στην προσπάθεια του οδηγού του να εντυπωσιάσει τα πλήθη. Το «μεταλλαγμένο» αυτό Eos από τον βελτιωτή KTS Karosserietechnik, ξεχωρίζει αρχικά για το εντελώς νέο «πρόσωπό» του.

Ο προφυλακτήρας μαζί με όλα τα επιμέρους τμήματα και τα φανάρια προέρχονται από Scirocco R, ενώ το κίτρινο χρώμα ολόκληρου του αμαξώματος το κάνει ακόμα πιο φανταχτερό. Αλλαγές υπάρχουν και στο πίσω άκρο με το διαχύτη και τις δύο μεγάλες οβάλ carbon απολήξεις της εξάτμισης, ενώ έχουν τοποθετηθεί μεγάλης διαμέτρου ζάντες και αερανάρτηση.

Στο εσωτερικό του «φτιαγμένου» Eos το βλέμμα πέφτει στα τύπου μπάκετ καθίσματα από Audi RS 5 και το roll cage το οποίο βοηθά στην βελτίωση της στρεπτικής ακαμψίας και της ασφάλειας των επιβατών σε περίπτωση ανατροπής του οχήματος.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει και κάτω από το εμπρός καπό του, αφού έχει τοποθετηθεί ένας V6 κινητήρας 3.6 λτ. R36 από VW Passat, με απόδοση 300 ίππων. Ο δε ήχος που ακούγεται από το μοτέρ και τις εξατμίσεις είναι… γαργαλιστικός.

Διαβάστε ακόμα:

Audi TT του 1998 από τον Vilner είναι χάρμα οφθαλμών!

VW Scirocco 2.0 TSI με 430 HP και body kit που βγάζει μάτια!

Δείτε και ακούστε αυτό το Eos – Scirocco R36 στο παρακάτω βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store