Με 709 ίππους η Novitec Ferrari GTC4Lusso T (+video)

Η Ferrari έχει εισέλθει για τα καλά στην εποχή του τούρμπο και αυτό μόνον χαρά και δουλειά έχει δώσει στους ανά τον κόσμο βελτιωτικούς οίκους καθώς οι υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες είναι αρκετά δεκτικοί στις βελτιώσεις.

Έτσι ο οίκος Novitec που παρά τη γερμανική του έδρα ασχολείται με αυτοκίνητα και μοτέρ με ιταλική καταγωγή παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο κιτ αναβάθμισης για την Ferrari GTC4Lusso T. Στην εργοστασιακή του έκδοση ο V8 κινητήρας των 3.9 λίτρων αποδίδει ισχύ 610 ίππους και ροπή 77.2 χλγρμ.

Διαβάστε ακόμα: Honda S2000 έτοιμο για… μάχη με 500 WHP

Μετά την βελτίωση το μοτέρ προσφέρει αναβαθμισμένη ισχύ στους 709 ίππων και ροπή 89.6 χλγρμ. Οι επιδόσεις του μοντέλου αναμένονται σημαντικά ταχύτερες κάτι που φαίνεται και από την επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα όπου το νούμερο από τα 3.5 δλ. έχει περιοριστεί στα 3.2 δλ.

Διαφοροποιήσεις υπάρχουν και στο αισθητικό κομμάτι με μικρά σπόιλερ από ανθρακονήματα στους προφυλακτήρες και μαύρες ζάντες αλουμινίου 21 και 22 ιντσών στο σχέδιο NF7.

Εκτός της υπερτροφοδοτούμενης GTC4Lusso T ο γερμανικός οίκος προσφέρει και ένα πλήρες σύστημα εξαγωγής για την ατμοσφαιρική GTC4Lusso – με ήχο κοντά στην Formula 1 όπως μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο…

Δείτε ακόμα: Βελτιωμένη Lamborghini Aventador SV είναι φωτιά στα… ροζ!


Get it on Google Play Download on the App Store