Η ώρα της βελτίωσης για τη Mercedes X-Class

Ακόμη δεν την είδαμε καλά καλά τη Mercedes X-Class και οι βελτιωτές έχουν πιάσει ήδη δουλειά παρουσιάζοντας τις δικές τους προτάσεις για το γερμανικό pick-up. Συγκεκριμένα, ο πρώτος που μας παρουσιάζει τη βελτιωτική του πρόταση είναι ο Prior Design.

Δείτε ακόμη: Mercedes X-Class: Αναλυτικά οι τιμές στην Ελλάδα

Για την ακρίβεια δεν μιλάμε για πρόταση αλλά για προτάσεις, καθώς ο Prior Design μας έχει δώσει δύο εκδοχές της Mercedes X-Class. Η μία είναι πιο ασφάλτινη και η άλλη πιο… σκληροτράχηλη.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις εικόνες πιο πάνω και οι δύο Χ-Class του Prior Design έχουν φουσκωμένα φτερά, ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, σκαλοπάτια, μαύρες ζάντες αλουμινίου και εξάτμιση.

Όσον αφορά στις αλλαγές ανάμεσα στις δύο βελτιωμένες εκδοχές του Prior Design, αυτές είναι τα ελαστικά (χωμάτινα στην μία περίπτωση και ασφάλτινα στην άλλη) και η ανάρτηση η οποία μειώνει την απόσταση στην ασφάλτινη X-Class και την αυξάνει στην χωμάτινη.

Διαβάστε επίσης: Θηρίο Mercedes-AMG E63 S με 881 άλογα! (+video)

Ο βελτιωτικός οίκος Prior Design δεν έχει βάλει χέρι στο μοτέρ σε καμία έκδοση της Mercedes X-Class, ενώ δεν κάνει καμία αναφορά και για αλλαγές στο εσωτερικό της.


Get it on Google Play Download on the App Store