Μαχητικό Audi RS 6 Avant με 775 άλογα!

Ένα από τα απόλυτα οικογενειακά αυτοκίνητα που μπορεί να αποκτήσει κανείς (αρκεί να διαθέτει και τα ανάλογα χρήματα για αγορά, χρήση και συντήρηση), είναι το Audi RS 6 Avant. Το μεγάλο σπορ στέισον βάγκον με τον 4.0 λτ. V8 TFSI κινητήρα, αποδίδει στην πιο ισχυρή του έκδοση performance 605 ίππους και 700 Nm ροπής, τα οποία επιταχύνουν το βαρύ αμάξωμα των 1.950 κιλών από τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα.

Δείτε ακόμη: Έβαλε coca-cola αντί βενζίνη σε BMW 325i (+video)

Αν πάλι όσοι το έχουν στην κατοχή τους ή σκοπεύουν να το αγοράσουν και δεν τους φτάνει όλη αυτή η ισχύς, τότε ο γερμανός βελτιωτής mcchip-dkr είναι σε θέση να ανεβάσει και άλλο τη δύναμη της οικογενειακής υπερταχείας. Στο τρίτο στάδιο αναβάθμισης η απόδοση του 4λιτρου κινητήρα φτάνει τους 775 ίππους και η ροπή τα 920 Nm. Οι αλλαγές περιλαμβάνουν αναβάθμιση του λογισμικού του κινητήρα, των turbo και του συστήματος εξάτμισης με τοποθέτηση σπορ καταλυτών και απολήξεων της Capristo.

Επιδόσεις δεν ανακοινώνει η mcchip-dkr μετά τις βελτιώσεις, ωστόσο σίγουρα θα υπάρχει διαφορά με τα 170 άλογα και τα 220 Nm ροπής παραπάνω, ενώ ακόμα πιο άγριος θα είναι και ο ήχος που βγαίνει από τις εξατμίσεις.

Δείτε ακόμη: Του έκοψε το Lada για να χωρέσει στο παρκάρισμα (+video)

 

Get it on Google Play Download on the App Store