Αυτό το Nissan Qashqai είναι το ταχύτερο SUV στον κόσμο!

Το Nissan Qashqai είναι σίγουρα μία μεγάλη εμπορική επιτυχία, καθώς εδώ και χρόνια βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων στην ευρωπαϊκή αγορά. Όπως είναι λογικό, όσο πιο πολλά αυτοκίνητα πουλά ένα μοντέλο, τόσο πιο πολλές είναι οι πιθανότητες να το δούμε σε βελτιωμένες εκδοχές του.

Δείτε ακόμη: Η Toyota έδωσε ζωή στο πρώτο της αγωνιστικό (+videos)

Μία από αυτές και η πιο ακραία στον κόσμο αυτή την στιγμή είναι και η περίπτωση του Nissan Qashqai της βρετανικής Severn Valley Motorsport. Η τελευταία, είχε την ιδέα και τελικά την έκανε πράξη, να τοποθετήσει το μοτέρ του Nissan GT-R κάτω από το καπό του Nissan Qashqai πρώτης γενιάς. Φυσικά δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού βελτίωσε το συγκεκριμένο μοτέρ, το οποίο πλέον φτάνει τους 2.000 ίππους. Το Nissan Qashqai-R όπως ονομάζει το δημιούργημά του ο βελτιωτικός οίκος, πρόσφατα έκανε και ρεκόρ ταχύτητας λοιπόν, καθώς κατάφερε να πιάσει τα 382,7 χλμ./ώρα.

Διαβάστε επίσης: To αυτοκίνητο των 5.000 ίππων και των 500 χλμ./ώρα (+video)

Και επειδή στην εποχή μας αν δεν υπάρχει video, τότε δεν συνέβη ποτέ, η εταιρεία βελτίωσης δεσμεύτηκε να δημοσιοποιήσει το video από το ρεκόρ αλλά και περισσότερες πληροφορίες για αυτό, τις επόμενες ημέρες.

Get it on Google Play Download on the App Store