Αυτό το VW Golf GTI δεν υπάρχει!

Σίγουρα πολλά έχουμε δει στις μέρες μας, όσον αφορά την βελτιωτική σκηνή με τα φαρδιά body kit να έχουν επικρατήσει εν τέλει, καθώς σίγουρα προσδίδουν μεγαλύτερο δυναμισμό και επιθετικότητα στα αυτοκίνητα και τα κάνουν να ξεχωρίζουν και με το παραπάνω από τις αντίστοιχες εργοστασιακές εκδόσεις.

Δείτε ακόμη: Η Brabus έφτιαξε το απόλυτο εκτός δρόμου αυτοκίνητο (+video)

Τα wide body kit είναι μία μόδα η οποία ξεκίνησε από την Ιαπωνία και από εταιρείες όπως η LB Performance και η Rocket Bunny, ενώ πλέον πολλοί είτε ανεξάρτητοι βελτιωτές, είτε εταιρείες βελτίωσης, προσφέρουν και αυτή ανάλογα body kit. Στην πιο πάνω εικόνα βλέπουμε πως ένας σχεδιαστής και φίλος της VW, ο Khyzyl Saleem φαντάζεται το Golf GTI με wide body kit.

Όπως φαίνεται και από την ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα, ο Saleem έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, καθώς το αποτέλεσμα είναι μοναδικό και εξαιρετικά ελκυστικό. Το κατάμαυρο VW Golf έχει πρησμένα φτερά εμπρός και πίσω, σπόιλερ περιμετρικά του αμαξώματος και την χαρακτηριστική κόκκινη ρήγα εμπρός στη μάσκα. Οι ζάντες του είναι και αυτές μαύρες, 19 ιντσών, ενώ όπως είναι ξεκάθαρο το αυτοκίνητο έχει σπορ ανάρτηση, η οποία μειώνει δραματικά την απόσταση από το έδαφος.

Διαβάστε επίσης: Η M2 Convertible που δεν είναι της BMW

Όπως είπε και ο δημιουργός του αυτοκινήτου, ο Khyzyl Saleem «αυτό το αυτοκίνητο το λατρεύω και μιας και είμαστε στην εποχή των wide body kits είπα να κάνω την δική μου εκδοχή». Εμείς ευχόμαστε τόσο για τον ίδιο όσο και για το αυτοκίνητο, να βρει ανταπόκριση το σχέδιό του και να οδηγηθεί στην παραγωγή.

Πηγή: speedhunter

Get it on Google Play Download on the App Store