H Gemballa κάνει την Porsche 911 κτήνος!

Ο γνωστός γερμανικός βελτιωτικός οίκος Gemballa, περιέλαβε τις προηγούμενες 911 και 911 Turbo S και τις μετέτρεψε σε πραγματικά κτήνη.

Το όνομα του βελτιωτικού πακέτου που δημιούργησε η Gemballa είναι, Gemballa GTR 8XX EvoR BiTurbo! Από το όνομα και μόνο, αντιλαμβάνεται κανείς ότι μιλάμε σκληροπυρηνικές καταστάσεις, οι οποίες όμως προσφέρουν ευτυχία στον τυχερό κάτοχο! Αλλά ας δούμε αναλυτικότερα τη βελτίωση που προτείνει η Gemballa.

Δείτε ακόμη: Τούρκος αγόρασε 22 ίδιες Porsche και δεν τις οδηγεί!

Η βελτίωση είναι ακραία, κάτι που το διαπιστώνει κανείς εύκολα, παρατηρώντας το παρουσιαστικό της Porsche 911. Πρησμένη όσο δεν πάει, χάρη στο bodykit που φαρδαίνει κατά 30 χλστ. το εμπρός μέρος της 911 και κατά 50 χλστ. το πίσω! Το συγκεκριμένο bodykit έχει κατασκευαστεί από ανθρακονήματα, προσφέρεται σε ματ ή έντονη glossy απόχρωση. Ο εμπρός προφυλακτήρας είναι νέος, διαθέτει μεγαλύτερα ανοίγματα, ενώ και το καπό είναι καινούργιο. Στο πίσω μέρος έχει τοποθετηθεί μια μεγάλη σταθερή αεροτομή, ενώ ο πίσω προφυλακτήρας σχεδιάστηκε εκ νέου ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει το νέο διαχύτη και την 4πλη απόληξη του συστήματος εξαγωγής.

 Διαβάστε επίσης: Αποκαλύφθηκε η νέα Porsche 911 Cabriolet!

H καρδιά του κτήνους, είναι ο διπλά υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας των 3,8 λίτρων, η απόδοση του οποίου σκαρφάλωσε στους 820 ίππους (580 αποδίδει η 911 Turbo S) και η ροπή στο τρομακτικό νούμερο των 1.100 Nm. Εξίσου τρομακτικές είναι και οι επιδόσεις της βελτιωμένης Porsche, μιας και η Gemballa 8XX EVO-R Biturbo χρειάζεται μόλις 2,38 δλ. για τα 0-100 χλμ./ώρα, ενώ τα 200 χλμ./ώρα στο κοντέρ ο οδηγός τα βλέπει σε 7,5 δλ και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 370 χλμ./ώρα. 

Get it on Google Play Download on the App Store